Başlıktada söz ettiğim gibi wildstar accountumu satmaktayım accountaki karakterler düşük leveldır oyun tamamen açıldıktan sonra silineceği için kasmadım.Account deluxe editiondır.
Deluxe Edition ile birlikte gelenler;
Eldan Hoverboard Eldan Augmentation Costume Eldan Dyes Eldan Title (Sentinel of Nexus) Housing Décor Item – Eldan Technology Rocket House Housing Décor Item - Mini Ship Statue 10 Slot Bag Pre-Order Title (Chosen of the Progenitors) Character & Guild Name Registration 2 weeks before Launch Access to all Beta Weekends 7 Day Trial codes for Friends Headstart Access 30 days of playtime included
Fiyat 150 tldir.Kredi kartıyla veya alternatif sitelerden alma imkanı olmayan arkadaşlar için iyi bir fırsat kaçırmayın
Ayıptır sorması satış sebebi nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
132 tl ye aldi arkadaslar sana neden 150 verelim ki
quote:
Orijinalden alıntı: MCErgun
Ayıptır sorması satış sebebi nedir?
Arkadaşımla birlikte başlıcaktık o başlamadığı için bende başlamadan bırakıyorum artık bir keyifte almıyorum anlıyacağın.
quote:
Orijinalden alıntı: TnnT
132 tl ye aldi arkadaslar sana neden 150 verelim ki
Arkadaşın nerden almış herhangi bir fikrim yok ama ben playstoredan aldım 150tl ye wildstarın kendi sitesinde de 156 tl konuda da belirttiğim gibi kredi kartı olmayan veya oyun için kullanmak istemeyen yada playstoredan alışveriş yapamayanlar için daha avantajlı bir durum.
Satış günceldir.
wow veya lol hesabı ile takas istersen pm atarmısın