Şimdi Ara

WIN 10 FORMAT ATARKEN RECOVERY HATASI ALIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler win 10 format atarken recovery hatasi aliyorum acil yardim

WIN 10 FORMAT ATARKEN RECOVERY HATASI ALIYORUM

F8 ve entere basdigimda yine ayni hata geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WIN 10 Format Atarken Recovery Hatası

Windows 10 işletim sistemini formatlarken "recovery hatası" alıyorsanız, bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları uygulamalısınız:

• Öncelikle, bilgisayarınızı güvenli modda yeniden başlatmayı deneyin. Güvenli modda, yalnızca işletim sisteminin temel bileşenleri yüklenir ve bu, recovery işlemini gerçekleştirmenize yardımcı olabilir.
    • Güvenli modda da recovery hatası alıyorsanız, bilgisayarınızın BIOS ayarlarına erişmeniz gerekebilir. BIOS'ta, güvenli önyükleme özelliğini devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Recovery hatası, bozuk sistem dosyalarından kaynaklanabilir. Bu durumda, komut istemi aracılığıyla Sistem Dosyası Denetleyicisi (SFC) taraması çalıştırmanız gerekir.
    • SFC taraması sorunu çözmezse, DISM (Dağıtım Görüntüsü Hizmeti ve Yönetimi) aracını kullanmayı deneyebilirsiniz. DISM, işletim sisteminizin görüntüsünü onarabilir ve recovery hatasını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala recovery hatası alıyorsanız, Windows 10 yükleme medyasını kullanarak temiz bir kurulum gerçekleştirmeniz gerekebilir. Bu, işletim sisteminizi tamamen yeniden yükleyecektir.

Bu çözümlerden herhangi birini uygularken sorun yaşarsanız, profesyonel bir teknisyene başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mbr tablosunda sıkıntı olabilir,başka bir dvd ile yada usb ile format deneyin
  • bu işlemi doğrudan recovery ile yapıyorsanız. disketi recovery bölümü bozulmuş.

herhangi bir dvd veya flash bellek kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyor farklı birtane deneyin.

• Usb ye yazdirip deneyeyim tesekkurler olursa dönerim

• Evet sorunum cddenmis tesekkur ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Win 10 yükleme hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.