Şimdi Ara

win 10 güncellemesi ile gelen kasma ve ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki hafta öncesinde win 10 güncellemesi yaptım. sisteme herhangi bir şey yüklemedim.Pc kapanmıyor normal açılıyor açıldıktan sonra fareyi sağ sol yapınca bariz donma yapıyor takıla takıla ilerliyor ve sesler de efektli geliyor video açtığımda normal oynuyor ses tuhaf şekilde sonradan takılarak geliyor. Aygıt yöneticisinde PCI denetleyicisinde ünlem vardı sistem içinde sürücüleri arayarak guncelledim sorun çözüldü gibi PC normal kapandı.Ertesi gün yine aynı sorun nette chipset güncellemesi yapın diye cevap vardı indirdim sitesinden guncelledim yine aynı. Ekran kartı Radeon software yi açmıyordu onu da baştan indirip kurdum. Yaptığım islemler hep geçici oluyor PC kapanip da tekrar açıldığında sorun devam ediyor. Böyle bir sorunla karşılaşıp da çözüm ü bilen var mı?
    Sistem
    AMD 3600
    Sapphire Rx 5700xt
    MSI b450 gaming plus
    16gb ram
    Corsair mp510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhump -- 23 Aralık 2020; 21:0:0 >

• Yazılımı indirip ve çalıştırabilirsiniz.

Verimli olabilmesi için güvenli modda çalıştırılması gerekir. Yazılım üzerinden güvenli moda kolayca geçebilirsiniz.

Önce kayıt defteri yedeği alın. Sonra repair-onarma bölümünü açın ve onarmayı başlatın.

Windows Repair (All In One):

https://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/

• Sayfa bulunamadı diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.