Arkadaşlar sorunsuz bir şekilde win 10 kullanıyordum . Bir anda page fault in nonpaged hatası verip yeniden başlattı leptopu . Tekrar başladığında onarım yapıyordu ama yaparken hata verdi bilgisayarda çekirdek yok gibi her tekrar dene dediğim de farklı farklı hatalar verdi . Güvenli modda başlatmak istememe rağmen yine hata vermeye devam etti . Format atabilirsem bu işten kurtulabilir miyim ?
Ek olarak leptopuma aynı marka olan şarj aletini kullanıyordum yanıma almayı unuttuğum için . 3 gündür sıkıntı vermiyordu . Rahat rahat kullanabiliyordum volt değerleri filan birbirine çok yakın zaten . Bugün yukarda bahsettiğim hatayı verdi onarma hatası . Leptop power tuşuna bastığım zaman ışık 1-2 saniye yanıp sönüyor biraz bekleyince sıradan bir şekilde açılıyor ama onarım yapadığı için bilgisayarı kapatıyorum tekrar bastığımda 1-2 saniye ışık yanıp sönüyor . Bu durumdan nasıl kurtulabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme