Herkese selam arkadaşlar ben bügün win 10 a geçtim gayet güzel şık bi tasarım fakat ekran kartı driverlarını silmiş sanırım aygıt yöneticisinde gtx 960 ekran kartım olmasına rağmen microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor driverları silinmiş olabilir diye düşündüm msi in sitesine baktım win 10 için die yazmıyor driverlar ne yapmamı önerirsiniz.
Windows 8 için olan programlarda uyumlu olacaktır. W8 için olan sürümünü indirip kurmayı deneyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: DH_Emre
Windows 8 için olan programlarda uyumlu olacaktır. W8 için olan sürümünü indirip kurmayı deneyebilirsiniz.
tamam hocam deniyorum olursa yazarım teşşekürler cevabınız için
Biraz bekle. Windows Update üzerinden 353.62'yi çekecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Buck Fuddy
Biraz bekle. Windows Update üzerinden 353.62'yi çekecek.
Ne zaman çıkıcak hocam ?
mugen54M
kullanıcısına yanıt
Ben Insider olduğum için 3-4 gün önce kurmuştum. Size de 1-2 güne sisteme düşebilir.
quote:
Ben Insider olduğum için 3-4 gün önce kurmuştum. Size de 1-2 güne sisteme düşebilir.
Tamam hocam anladım fakat 2 güne tatile çıkıcam 347.25 çalışmazmı ?
8.1'de çalışan driver 10'da da çalışır. Sisteme düşünce kendisi update eder.
Benim ekran kartı gtx660m uygun driver gelir umarım
quote:
8.1'de çalışan driver 10'da da çalışır. Sisteme düşünce kendisi update eder.
Tamam hocam teşekkürler bişi geldi ama ekran kartıylamı ilgili bilmiyorum yüklüyo bikaç bişiler.
mugen54M
kullanıcısına yanıt
Rica ederim hocam. Ayrıntılar'a basmadan da yazıyordu Driver Update for Nvidia GTX 9xx diye. Büyük ihtimal Defender veya güvenlik güncellemesi gelmiştir.
quote:
Rica ederim hocam. Ayrıntılar'a basmadan da yazıyordu Driver Update for Nvidia GTX 9xx diye. Büyük ihtimal Defender veya güvenlik güncellemesi gelmiştir.
Aynen hocam ekran kartıyla ilgili değilmiş 347.25 sürümünü yüklüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme