Şimdi Ara

win 32 trojan belası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an kaspersky de bilgisayarı taratıyorum ve 3 tane trojan tespit etti fakat "neutralize" ve "delete" işlemleri kabul görmüyor. bilgisayar ekranı sanki ilk kez açılırmış gibi gidip gidip geliyor. kaspersky virüsler için özel yöntemler uygulanmalı gibi bi mesaj veriyor. bilgisayarı ancak "Alt+Tab" sayesinde kullanabiliyorum. virüsler ise şunlar:

1) trojan program Rootkit.Win32.Agent.pp
    2) trojan program Trojan-Downloader.Win32.Small.gxd
    3) trojan program Trojan.Win32.Agent.csm

bunlar için yapabileceğim bi çözüm varsa lütfen yazın..

• nod32 kur güncelle ondan sonra tarat bilgisayarı kardeş.nod32 de çözemezse virüs problemini o zaman direk format at
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

nod32 kur güncelle ondan sonra tarat bilgisayarı kardeş.nod32 de çözemezse virüs problemini o zaman direk format at

Trojanları silmek zordur..

SuperAntiSpyware 3.7.1018
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware siler ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

nod32 kur güncelle ondan sonra tarat bilgisayarı kardeş.nod32 de çözemezse virüs problemini o zaman direk format at

Trojanları silmek zordur..

SuperAntiSpyware 3.7.1018
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware siler ama...

sağolun beyler ben de mesajım foruma gitmedi sanmıştım çünkü mesajı yazdıktan sonra hata vermişti, herneyse sorunu halettim ama 3-4 saatim gitti "vundofix" programı kurdum, bu trojan belası system32 de kök dosyasına bulaşmış silinmiyordu ve 14-15 sn de bir system32 yi kapatıp masaüstüne dönüyordu. vundofix bu tarz dll ler için birebir.. tekrar sağolun ilgilendiğiniz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 11 Güvenli Mod sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.