Şimdi Ara

win 64 bit edition..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar..işletim sistemini indirmeme gerek var mı..
    sistemim 64 bit..daha yuksek verim almajk için herhalde 64 bit kurmak gerekir..
    bildiğim kadarıyla TR si yok..
    emuleden ing i ni buldum..sizce derğermi kurmaya...
    uyumsuzluk sorunu aşırı oranda baş gosterirmi..

• indirme bence dirverlarını bulmakta sorun yaşayabilirsin
  • bende lisans olarak var 64bit ayrıca hiç sorun yaşamadım kullanırken.. verirmlilik konusunda görüntüler vs vs daha dolgun gibi benim kurdugum zaman cok yaygın degildi programlar vs vs ama şu an epey ilerlemiş sanırım...Driverlarda falan hiç sorun yaşamazsın
    yakın zamanda bende kurmak istiyorum bakalım...

ŞUNUDA BİLKİ BU KONUNUN YERİ BURASI DEGİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 14 Şubat 2006 4:07:24 >
  • Eğer internet den indirdiysen o işletim sistemini yüklemek için özel bir bios yazılımı var ancak onunla yükleyebilirsin hiç denedin mi? Ben denemiştim olmadı.Ben de orj aldım şu an o nu kullanıyorum tabiki Windowsun 32 bit sürümüne nazaran Windows 64 bit Edition daha hızlı çalışıyor ama bahsettikleri gibi her 32 bit uygulamasını düzgün çalıştırmıyor; özellikle sanal Cd proğramlarını yüklersen Windows 64bit çökebiliyor bu konuda dikkat et. Eğer İşletim sistemi kullanımında az da olsa bilgin varsa 64Bit Edition İngilizcesi bir problem yaşatmaz.Şu an ben ingilizce versiyonunu kullanıyorum ve gayet basit.

Yalnız İki windows kurma olanağın varsa birine 64bit diğerine 32 bit yükleyebilirsin.Özellikle 64bit Windows'ta çalıştırıcağın oyunlarda daha yüksek performans alacağından emin olabilirsin ben 3D mark testinde 64bit Windows'ta 32bit windows'a göre daha fazla puan aldım tabi bu oyunlarad a yansıdı.Tavsiyem en azından imkanın varsa 2 Windows'u da yüklemen yoksa da windows yükleyeceğin bir gün 64Bit sürümüne bir göz atmandır.

• evet ama biride dediki.yaız bekle vista çıkar onu yukle..
    ama beklemek te istemiyorum..
    herkes tabi kendiş dusunduğunu soyluyor..
    driver ler yuzunden
  • Bence indirme driverları bulsan bile kullandigin bi çok programda sorun yaşayabilirsin..
  • evet ya..
    en iyisi vistayı beklemek galiba..
  • O arkadaşda doğru söylemiş ben Windows 64Bit Edition İngilizce versiyonunu alalı çok zaman geçti.
    Eğer şu an işletim sistemi alacak olsaydım Vistayı beklerdim ; şunu da belirtmekte fayda var Vistayı almayı düşünürdüm ama Vistanın ne zaman çıkacağı daha belli değil 2006 ortalarında diyorlar ama Microsoftun işi belli olmaz çünkü eğer dedikleri zamanda işletim sistemi çıkarmış olsalardı şu an yeni adıyla Vista yani Longhorn piyasada olurdu karar senin Vistayı da bekleyede bilirsin Windows 64Bit Edition İngilizce de alabilirsin.Tavsiyem önce internetden indirdiğini yada indirmeyi düşündüğünü bir denemen şayet çalışırsa 180 günlük deneme sürümü olur bu da seni idare eder.Zaten çok proğramlarla uğraşan biriysen bir Windows en fazla 3 ay gider sonra yeni Windows yüklersin Eğer internetden indirdiğin çalışmaz ise 64bitliğini almanı öneririm ben kullanıyorum ve sanal cd proğramları dışında hiç bir sorunum yok.

• hmm anladım...benim saten sanal diskelrlen işim olmaz ki..
    onun dısında raid felan oluyor değilmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.