windows 7 ultimate 32 bit kullanırken 4 gb ram i tam kullanabilmek için 64 bitlik win 7 ultimate yüklemek istedim..32 bit lik win 7 format atarken 20 dakikada format atıp masaüstü hazır hale geliyordu..sadece yazılım ve programları yüklemek kalıyodu..ama 64 bit format attığımda 1,5-2 saatte format attı masaüstü 15-20 dkkada hazırlandı..ve bilgisayar inanılmaz yavaşladı(cpu kullanımına görev yöneticisinden baktığımda %100 ile %98 arasında sürekli kullanılıyo.bi dosyayı açmak için tıkladığım da 2 dakika sonra açılıyo...kısacası hiç bi şekilde bilgisayarı kullanamıyorum.(bu da işlemcinin düzgün çalışmadığından kaynaklanıyo sanırım)(chipset yüklemeye de çalıştım ama verdiğim bi komuta 2-3 dkka sonra cevap verdiği için yapamadım. bi driver bile yüklemek saatlerce sürüyo).bu sorun neden oluştu..nasıl düzgün bir şekilde win 7 64 bit yüklerim???yardım bekliyorum bilgisayar özellikleri; intel core2Quad q6700 işlemci 4 gb ram 2 tb hard disk msı g31m3 serisi anakart ATI radeon hd 3450 512 mb ekran kartı