arkadaslar win7 64bit kullanıcısıyım kurulum dvd den yapıldı bios görüyor dvd yi ama windows görmüyor soketler kontrol edildi driver update yapıldı kayıt defterinden low yazan bişiler var onlar silindi cogu arkadın cözüm tavsiyeri denendi fakat olmadı.. anakardım gigabyte p35ds3r rev 1.1 ide den baglı philips dvd rw sunu win 7 ye göstermek için yardımlarınızı bekliyorum
Denetim masasından>Sorun Giderme>Bu Kısımda cd rom ile ilgili sorun giderme başlığıyla yapabilirsiniz.
Tekrar bi format atmayı denedinmi.eğer ürün orjinal ise microsoft türkiyeden destek alabilirsin.
Kur'a geçmek için bir tuşa basınız yazısı çıkması lazım çıkıyor mu?
Ayrıca bootable özelliği olmaya bilir dvd niz orjinal mi?
Windows orjinal ise destek alabilirsiniz...
Windows'un donanim bölümüne girip oradan bir tarama gercekleştirin.. Daha sonra DVD-RW etkileyebilen bir yazilim varsa (sistemin kendi özel yazilimlari olabilir bazen) onlari bir kaldirin.. Olmadi yeniden format cekin..
Philips'in destek sayfasindanda yardim alabilirsiniz. Ama sanirim sorıun Windows'un kendi ayarlarinda olabilir.. USB ayarlarinada göz atabilrisiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme