hiremco x3 ile kaydettiğim videolar(ps , ts formatlarında) şu an yazdığım vista 32 bit işletim sisteminde açılırken yeni topladığım win 7 home premium 64 bit işletim sisteminde açılmıyor... 2 bilgisayarda da k-lite codec pack yüklü(ayarlar aynı) laptop çok daha kötü bir sistem...masaüstünde hd6850 ekran kartı var...ancak bu ps,ts videoları açmıyor...diğerleri açılıyor sadece hiremco'nun kaydettikleri ps , ts ler açılmıyor... directx den olabilir mi acaba(masaüstü directx 11)...aklıma birşey gelmiyor...çok acayip bir durum...
olmayacağını biliyordum çünkü 32 bitleri çalıştırıyor zaten 64 bit... ikisini de yükledim hem 32 bit hem 64 bit codec yine açmadı... ne iştir bu ya:(
Vlc media player dene. Ben de next uydu alıcımdan kaydettiğim dizileri 64 bit codec yüklememe rağmen izleyemiyordum. Vlc sorunsuz açıyor.
Hem 32 bit hem de 64 bit codec üst üste kurulunca çakışma olur. Ya 32 bit kur ya da 64 bit kur. Ben K-Lite Codec Pack 64 bit 4.2.0 kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım.
NOT : PC'de yüklü olan tüm codec programlarını kaldırdıktan sonra sadece bir tane codec programı kur. 64 veya 32 bit fark etmez.
revo uninstaller programını indir sonra 2 codeci tümden kaldırt sonra 64 biti yükle olur çakışma yapar hem codeci hemde gom player yükle
VLC ile açmayı dene herşeyi kendi içinde barındırıyor.
codecleri 64 bit kurduktan sonra denedim o da açmamıştı...hem bu k-lite de mpc keylogger uyarısı veriyor... vlc yükledim ps leri açtı tsleri açmıyor...thumbnailleri de göstermediği için ciddi vakit kaybı yaşıyorum... pofff vista daha iyiymiş valla:D
Codec programını yüklerken ayarlar var. Tüm codecleri seçip öyle yüklemen lazım.
ayarlar aynı vista 32 bit de açıyor win 7 64 bit de k-lite codec pack açmıyor...vlc player ps leri açıyor ts leri açmıyor ayrıca vlc de ps lerin thumbnailini göstermiyor...diğer formatlarınkini gösteriyor... bu ps ts ler çok kıl bir format...
k-lite codec'i kurarken tüm codec'leri seçip öyle kur. ts, rm, mov vb. hepsini seçmen lazım. thumbnail'lerde de hepsini seçmen gerekiyor. 64 bit çok detaylı değilse 32 bit kur. O daha detaylı.
yeni konu açıcaktım benzer konu varken burdan soruyum dedim
64 Bit K lite kodec ile 32 bit arasında çok fark mı ?