Yeni sistem ile beraber 64 bit win 7 ye geçmeyi düşünüyorum. bir kaç sene önce gerek modifiyeli gerekse de orj. 64 bit xp kullandı idim. o zamanlar flash bilem 64 bit desteklemiyordu. dahası sadece oyun değil, grafik editing ve bunun gibi pek çok program kullandığım için 64 bit te ben çalışmam burda dayı diyenler vardı. eh haliyle saç baş yoldurtuyordu. hatta flash i yanılmıyorsam 32 bitmiş gibi gösteriyorduk windowsa, başlat menüsünde programın x64 ve x86 olmak üzere iki folderlar yaratıyorduk. sonunda haliyle 32 bit xp ye dönüş yapmıştım.
sorum; win7 x64 kullanıcıları için; hala böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz? 64 bite geçersem sorunlar yaşar mıyım? ve lütfen biri flash ın artık 64 bit desteklediğini söylesin
windows 7 dos programlarının çogunu bile kullanabilirsin,çünkü windows 7 programı uyumlu modda çalıştır diye bir şeçenek var.çok kritik bir programınız yoksa kesinlikle x64 kullanın derim .Ayrıca x86 kalsörü açıyorduk demişsin win xp 64 de,windows 7 bunu otomatikmen yapıyor :D
fakat grafik programlarınızla ilgili garanti vermek zor. 64 bit windows 7 32 bit program ve oyunların çoğunluğunu çalıştırıyor olsada sorun çıkardığı programların genelde grafik programları olduğunu gördüm ve duydum
humm... neyse hafta sonu sistemi alayımda x64 deneyiyim yine bakalım. en azından;
akat grafik programlarınızla ilgili garanti vermek zor
CS 5 Corel 5 bizzat kendim kullanıyorum üstelik CS 5 x64 versiyonu 8 gb ramimi full kullandığı için 40 metrelik boy giydirme çalışmalarında oldukça performanslı
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
akat grafik programlarınızla ilgili garanti vermek zor
CS 5 Corel 5 bizzat kendim kullanıyorum üstelik CS 5 x64 versiyonu 8 gb ramimi full kullandığı için 40 metrelik boy giydirme çalışmalarında oldukça performanslı
neden benden alıntı yaptınızki.örnek verdiğiniz program zaten 64bit. 64 bit işletim sisteminde çalışmak üzere tasarlanmış iyi performans vermezse garip olur soru 64 bit işletim sisteminde 32 bit grafik programlarının performansı şeklinde ve bende buna yanıt verdim.
arkadaş demiş grafik programlarına garanti vermek zor diye, ben de duydum onu.3dmax sorun çıkartıyor falan diyorlardı yanlış hatırlıyor da olabilirim.
64 bit kurun, sorun çıkarsa 2.os'u xp kurarsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme