Şimdi Ara

win 7 cd hazırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 ultimate indirdim iso şekilinde imgBurn ile dosyası seçip yazdırmaya çalıştım fakat hata veriyor. ne yapmalıyım? : /

• quote:

Orijinalden alıntı: SoftwareOne

Windows 7 ultimate indirdim iso şekilinde imgBurn ile dosyası seçip yazdırmaya çalıştım fakat hata veriyor. ne yapmalıyım? : /

Windows 7 iso dosyası çok büyük cd ye yazdıramassın boş Dvd alıp dvd ye yazdır cd 700 mb anca alıyor windows 7 iso dosyası yaklaşık 3 gb var..
  • Yalnış yazmışım "CD" yi - DVD'ye yazdırmaya çalışıyorum zaten :S
  • power iso programı işini görecektir,onunla yazdır dvdyi
  • quote:

Windows 7 ultimate indirdim iso şekilinde imgBurn ile dosyası seçip yazdırmaya çalıştım fakat hata veriyor. ne yapmalıyım? : /

Windows 7 usb/dvd tools diye google'da aratıp indir.Büyük ihtimalle başarılı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dvd writer bozuk sanırım ya : / bios flash ı görür mü ? flash a atıp yapsam?
  • Hiç işletim sistemi yüklenmemiş OEM-PC
  • quote:

dvd writer bozuk sanırım ya : / bios flash ı görür mü ? flash a atıp yapsam?

Görür yapabilirsin detaylı anlatan siteler var googledan yaz çıkar.

• Pekala buldum bir kaç şey , windows 7 dvd/USB Download tool yükledm , iso dosyasını seçtim fakat iso olmadıgını iddaa etti , bazı isoları görmeyebiliyormuş bunun nedeni de içeriğindeki udf uzantısı seçili olmadığından ötürüymüş ,bunu da Poweriso programı ile değiştirebiliyormuşuz , kalıp dosyasını değiştirdim yenisini işlerken program 300 mb dan fazlasına üyelik istedi , bunun üzerine İD - serial numarası buldum dediklerini uyguladım fakat hala iso olduğunu kabul etmiyor şimdi başka win7 iso indirmeye karar verdim : / neden böyle şeyler her zaman gereğinden fazla uzun sürer :S
  • No device drivers were found.Make sure that the installation media contains the corret drivers,and then click ok. Şimdi de bu hatayı veriyor çıldırmamak elde değil ! Bildiğiniz sağlam win7 link var mı arkadaşlar ?
  • quote:

No device drivers were found.Make sure that the installation media contains the corret drivers,and then click ok. Şimdi de bu hatayı veriyor çıldırmamak elde değil ! Bildiğiniz sağlam win7 link var mı arkadaşlar ?

Hocam torrent indiriyosan turkdepo.biz adresinden sağlam bulabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.