Şimdi Ara

Win 7 de izinler , Win 7 den iyi anlayalanlar lütfen yardım etsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc de bir fotograf klasörünü / özelllikler / izinler sekmesinden izin vermeyerek gizledim.istedigim zaman açabiliyordum.Sonra format attım aynı dosyayı eski açtığım şekillerde açmayı denedim.ugraştım
    ancak içine girebildim,resimleri açtığımda ! dosyanın bulundugu konuma erişime izniniz olmadıgı için Windows fotograf goruntuleyicisi bu resmi açamıyor. sahiplik filan degiştirdim bişeyler yaptım araştırdım ama bir türlü açamadım.
    2 farklı dosyaya yapmıştım digerinde bazı resimleri açabildim. ama digerinde ise halen açamıyorum baya bi ugraştım..farkı ek hesap açtım orda ona tüm izinleri verdim.orda resim gözüktü ama yine açınca aynı yazı çıktı.normalde şu an izin ver kutuları kapalı(işaretliyemiyorum) , izin verme kutuları açık..

Lütfen Yardımlarınızı bekliyorum.Çok acil...

• Şimdi size bir video vereceğim burada Win7 de tema nasıl yapılıyor onu anlatıyor diyeceksinizki ne alaka bu videoyu hazırlayan arkadaş videonun 02:45 ve 03:45 arasındaki 1 dakika da bir izin değişikliği yapıyor yani sadece sizi orası ilgilendiriyor bu aradaki işlemleri uygulayıp sonuçlarını buraya yazın.

http://vimeo.com/14315668

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YerliMakina -- 7 Şubat 2012; 4:12:24 >
  • yaptm aynısını yinede açılmıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewores

yaptm aynısını yinede açılmıyor :S

dosyayı yolla bakalım nasıl bişeymiş
    tabii önemli değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 11 Şubat 2012; 13:22:07 >
  • masaüstüne filan kopyalayamıyorum .. bu eylemi gerçekleştirmek için izne ihtiyacınız var diyor.
  • ayrıca resmin administrators olan izin ayarları silik durumda yani izin var tarafı işaretli gözüküyor ama işaretler filan kaldırılamıyor. diger izin verme tarafı ise işaretlenebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.