Şimdi Ara

win 7 de msn ile karşıya müzik dinletebilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XP de karşı tarafa müzik dinletebiliyordum. Kullandığım ses kartı ucuz creative live 24 bit! What u hear özelliği ile dinletiliyordu ama şimdi yapamıyorum. Msn ses ayarlarını nasıl yaptığımızı da unttum.. Ses kartınının what u hear özelliğini kullanmadan önce xp den stereo mix felan kullanıp dinletiyorduk ama win 7 de öyle bir özellik de yok. Kullandığım anakart asus p5q.. Onboard ses kartı driver ını kurdum. Win 7 de kayıt aygıtları altında stereo mix felan çıktı ama msn (son versiyon) den ayarlayamadım. Acaba son msn desteklemiyor mu? Bir keresinde rasgele vistada birine müzik dinlletim ama ertesi gün yapamadım. Tüm seçenekleri tek tek denemem rağmen :S Bu işi başarabilen yardım ederse çok sevinirim. Bazen gerekli oluyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 11 Ekim 2009; 8:56:56 >

• Hocam son MSN'de de bu olay yapılabiliyor XP üzerinde. Duyduğuma göre Win7'de Stereo Mix'i kaldırmışlar. Eğer doğruysa işletim sistemini Win7'ye çevirmemek için geçerli bir nedendir bu. Stereo Mix'i kaldırmak resmen özgürlüğü kısıtlamaktır. Umarım bir çaresi bulunur.
  • Stereo mix onboard kartın driver ı kurduğumda gelmişti ama yine yapamamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.