Şimdi Ara

Win 7 dedi tavla oyununu nasıl bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ablamın laptobuna format attım şimdi gelmiş bunda tavla yok niye sildin diyor farklı cd ile formak attım ondan diyorum yok illa o oyunu bul yükle diyor taktıgı mevzuya bak internette arastırdım bulamadım aynısını zaten windowos 7 dvd lerinin icinde orjinal olarak var galibada hangisinde bilmiyorum farklı programlar ise reklam verdiğinden yuklemedim bir akıl verin ?

• Beyler terlik fırlatıyor kafama bulamadım diye yardım
  • Şimdi ablanla her canı istediğinde tavla oynamak zorundasın.
  • yok bilgisayara karsı oynanıyor su oyunlar kısmında cıkan oyunlardan freecell mayın tarlası gibi tavlada vardı yeni yukledigim cd de yokmus simdi tala diye kafamı sisirdi bildiginiz tavla programı varsa soyleyinde yukleyim kurtulayım
  • bildiğim kadarıyla en düşük win 7 home premium yüklemelisin alt sürümlerde bazı oyunlar yok
  • win7 ultimate yükle herşey var. sendeki starter felandır bazı özellik kısıtlamaları felan var
  • olan bilgiyardan alıp aynı yere kopyalamayı dene, xp de oluyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

win7 ultimate yükle herşey var. sendeki starter felandır bazı özellik kısıtlamaları felan var

quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

bildiğim kadarıyla en düşük win 7 home premium yüklemelisin alt sürümlerde bazı oyunlar yok

tekrar format atmadan yüklüyemezmiyiz illa o olması gerek degil düzgün bir tavla oyunu olsada olur yüklerim yeterki reklemsız olsun
  • up
  • backgammon diye bir tavla oyun vardı adı yanlış olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.