Şimdi Ara

WİN 7'den WİN 10'a geçilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar hocalarım kullandığım bilgisayar win 7 ve gayet kullanışlı benim için pc amacımda facebook twitter ve de ufak tefek oyunlar ( SKYRİM VB ) Sizce win 10 a geçmek işime gelir mi oyun performansları açısından ?

• Oyunlar için soruyorsan win10 daha performanslı olacaktır...
  • Bence acele etmeyin win 7 win 8 den daha stabil ve sorunsuz bir sistem, eninde sonun da geçeceksiniz ama 5-6 ay beklemekte fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 için driver sorunu yaşayan dizüsütü sahipleri var. (Ekran kararması gibi sorunları yazmışlar.) Bu sebeple biraz beklemek veya uyumluluk kontrolünden sonra geçilebilir. Ben sistemi yeni kurduğum için bende henüz windows logosu belirmedi.
  • kardeşim indirdi hoş kullanışlı olmuş ama 1 2 eksiği var. edge bazen fişek gibi bazense tospa sabit bir değer yakalayamadı bugün hiç. bazen gereksiz takılmalar yanaşıyor ama 4 5 sn sürüyor. explorer da hala duruyor edge var. 2 tane microsoft tarayıcısı aynı şekilde müzik oynatıcıda 2 tane var. bence fazlalıklar atılmalı
  • Windows 7 nin performansı 8.1 ve 10un yanında yerlerde. Aynı anda test edebilme imkanına sahiptim yakın zamana kadar. Oyun konusunda kesinlikle windows 8.1 stabil. Ama 10 daha bugün yüklediğimden denemedim henüz. Hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim pc ye henüz rezerve simgesinden kurulum başlatma çalışmadı. bende cmd den çalıştırdım. kurulduktan sonra internet sürücüsü yoktu. haliyle diğer sürücüleride indiremedim net olmadığı için. tekrar win 7 ye döndürdüm. 1 2 hafta bekleyeceğim kendi pcme kurmak için bildirim gelirse oradan gelmezse de kurmamayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.