Şimdi Ara

win 7 güncelleştirmelimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar..Ben Win 7 kullanıyorum ve güncelleştirmeleri kapattım.Geçen sefer güncelleştirmeleri yüklediğimde laptop çok yavaşladı en sonunda çöktü.Bilgisayarcı güncelleştirme ile ilgili olabileceğini söyledi.Sizce doğruluk payı varmıdır? Güncelleştirme Win 7 de yapılmalımı yapılmamalımı?

• Her güncelleme ile işletim sistemi ile ilgili açıklar kapatılıyor , defender veriyon güncelleniyor, daha stabil çalışması için iyileştirmeler yapılıyor...
    Açsanız iyi olur
  • lisanslı kullanıyorsan aç.
    Yalnız bazı windows güncellemeleri arasında office güncellemeleri de var ve bu güncellemeler office ürününün lisansını kontrol ediyor.
    windows a lisans aldığınız gibi office programlarına da lisans almalısınız.
  • ben güncellenmemeli diyenlerdenim her guncelleme bilgisayara gereksiz yer kaybı kayıt defterinin çabuk dolmasına yol açıyor bence stabilleştirmiyor
  • Office ve OS orjinalse güncelleştir.
  • Orjinalse Tabiki açmalısın microsoft gereksiz güncelleme yayınlamaz koca işletim sistemi için.Ben herzaman açık tutarım.Windows orjinal Office kaçak.1senedir office 2007kuruluydu dünyanın güncellemesini yaptı yakalanmadı.Keza nisandan beri 2010 kurdum oda yakalanmadı hiç office dikkat edilmiyor sanırsam.
  • bence orjinalse de güncelleştirmeleri açma.bazı güncelleştirmeler bilgisayarın hızına katkı yaparken bazıları sistemi bayıltıyor.her güvenlik açığı kapatan güncelleştirme sisteme iyi gelecek diye kesin bi sonuç yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    11 ay önce açıldı
    Win 8 çözemediğim hata
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.