arkadaşlar elımde atıl olarak duran bı pIV 2.26 766 mb remli bi sistem var win 7 ultimete kurduk :) sızce bu makinede ortaama bı kullanıcının ıhtıyacını karsılamak ıcın harcama yapmaya değermi değerse ne kadar harcamamız lazım
harcama yapmaya degmez o makineye xp anca yeterli. zaten win7 nin kendisi 600-800 mb arası ram kullanıyor. sanal bellek olarak harddiskinizden ram kullanır ram in yetmedigi yerde buda performans düşüklügüne yol açar
Eğer iyi bir sisteme ihtiyacın varsa tabi bütçende varsa sistem topla o sisteme yatırım yapma parayı sokağa atma!
:) anladım suan ıcın zaten ıfıste yardımcı gorevlerde kullanıyordum bunu xp ıle gıttı yere kadar gıtsın ozaman. pekı son bı soru sorayım ie 8 ve msn artık xp destegı verılmıyo bu sısteme tekrar işletim sıstemı kursak ie 7 ve msn tarzı programları kurmakta sorun yaşarmıyız sonucta bunları kendı sıtesınden ındırıyoduk
Xp'ye ie8 desteği var ama msn desteği yok. Son cümlenizi de anlamadım
msn kullanamıcaz yanı artık xpde öylemı
quote:
Orijinalden alıntı: troya_82
arkadaşlar elımde atıl olarak duran bı pIV 2.26 766 mb remli bi sistem var win 7 ultimete kurduk :) sızce bu makinede ortaama bı kullanıcının ıhtıyacını karsılamak ıcın harcama yapmaya değermi değerse ne kadar harcamamız lazım
:) anladım suan ıcın zaten ıfıste yardımcı gorevlerde kullanıyordum bunu xp ıle gıttı yere kadar gıtsın ozaman. pekı son bı soru sorayım ie 8 ve msn artık xp destegı verılmıyo bu sısteme tekrar işletim sıstemı kursak ie 7 ve msn tarzı programları kurmakta sorun yaşarmıyız sonucta bunları kendı sıtesınden ındırıyoduk
Ie9 ve MSN Live 2011 'i Xp ile kullanamayacaksınız. Hali hazırda xp ile kullanılan ie8 ve msn live 'e devam edeceksiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: CrySystem
quote:
Orijinalden alıntı: troya_82
Ie9 ve MSN Live 2011 'i Xp ile kullanamayacaksınız. Hali hazırda xp ile kullanılan ie8 ve msn live 'e devam edeceksiniz...
cevabınız ıcın tesekkur ederım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme