Şimdi Ara

Win 7 rtm hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende şöyle bir yazı buldum RTM ile ilgili:

• ISV (bağımsız yazılım üreticisi) ve IHV (bağımsız donanım üreticisi) ortakları 6 Ağustos’tan itibaren Windows 7 RTM’yi Microsoft Connect veya MSDN üzerinden indirebilecekler.
    • Microsoft Partner Progra Gold sertifikalı üyeler 16 Ağustos’tan itibaren Microsoft Partner Network (MPN) üzerinden, yalnızca İngilizce dilinde indirebilecekler. 1 Ekim’de geri kalan diller de indirilmeye hazır olacak.
    • Microsoft Action Pack aboneleri 23 Ağustos’tan itibaren İngilizce dilindeki Windows 7 RTM’i indirebilecekler. 1 Ekim’de geri kalan diller de indirilmeye hazır olacak.
    • OEM ortakları Windows 7 RTM’i resmi çıkış tarihinden iki gün sonra elde edebilecekler. Bu küçük gecikmenin nedeni ise işletim sistemi görüntülerinin (image, kalıp dosyası) yayınlanıp da dağıtılması. Böylece Windows 7 yüklü olarak gelecek yeni bilgisayarlar için doğrudan görüntü hazırlamaya başlayabilecekler.
    • Eğer Volume Licence (VL – Çoklu Lisans) müşterisiyseniz ve Software Assurance (SA – Yazılım Emniyeti) lisansınız da devam ediyorsa Volume Licence Service Center (VLSC) yoluyla 7 Ağustos’dan itibaren İngilizce dilinde indirebileceksiniz. Diğer dillerdeki işletim sistemleri iki hafta içinde hazır olacak.
    • Yeni Volume Licence müşterileri 1 Eylül’den itibaren Windows 7’yi satın alabilecekler.
    • TechNet aboneliği olan IT uzmanları Windows 7 RTM’in İngilizce dilinde 6 Ağustos’tan itibaren indirebilecekler. Diğer diller için 1 Ekim’i bekleyin.
    • MSDN abonesi yazılımcılar da 6 Ağustos’ta İngilizce sürümü indirebilecekler. Diğer diller 1 Ekim’de.
    • Beta deney görevlileri Windows 7’nin bedava kopyasına otomatikman sahip olamayacaklar.
    • Windows 7 teknoloji mağazalarına ve yeni bilgisayarlara 22 Ekim’den itibaren gönderilmeye başlanacak. Windows 7’yi önceden sipariş ettiyseniz 22 Ekim’den sonra elinize ulaşacaktır (satıcıya bağlı).

• win 7 'yi 4 kez indirdim 4.de de mavi ekran veriyor bu yüzden ben win7 kullanmaya sğououm genelde winxp'yi kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bredn Mysterio

hmm.. Bu sürümün üzerine daha yeni sürüm çıkacak mı peki?
    İkincisi final sürüm demişsiniz ama final sürümü niye microsoft internete versin ki?

Hayir RTM son surumdur, yeni surum cikmayacak.

Internete verilmiyor, MSDN ve benzeri ortaklik siteleri ucretli Microsoft abonelikleri gerektirir ve genelde programcilar ve bazi sirketler kullanir.

Bugun 6 Agustos, henuz MSDN'de gozukmuyor. ABD saatiyle bugun bitmeden gelecektir.

24 saat icinde de MSDN'den indirenler torrent'e verirler gozukmeye baslar Windows 7 RTM MSDN iso'lari...

*** Duzeltiyorum: MSDN'e geldi RTM download'u ***
    ***http://msdn.microsoft.com/subscriptions/securedownloads/default.aspx?pv=36:350 ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 6 Ağustos 2009; 20:31:24 >

• An itibariyle MSDN'de görünüyor.
  • MSDN'deki "details"...

*32-Bit*

File Name: en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso
    Date Posted (UTC): 8/6/2009 9:59:54 AM
    SHA1: 5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610
    ISO/CRC: C1C20F76

Available to Levels: MSDN OS (VL); VS Pro with MSDN Pro (VL); VS Pro with MSDN Premium (Empower); MSDN OS (Retail); VS Pro with MSDN Pro (Retail); MSDN Universal (Retail); VSTS Team Suite (VL); VSTS Architecture (VL); VSTS Development (VL); VSTS Test (VL); VS Pro with MSDN Premium (VL); MSDN Universal (VL); VSTS Database (VL); VS Pro with MSDN Premium (Retail); VSTS Test (Retail); VSTS Development (Retail); VSTS Architecture (Retail); VSTS Team Suite (Retail); VSTS Database (Retail); BizSpark Admin; BizSpark; Visual Studio Professional with MSDN Embedded

*64-Bit*

File Name: en_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65922.iso
    Date Posted (UTC): 8/6/2009 9:59:54 AM
    SHA1: 326327CC2FF9F05379F5058C41BE6BC5E004BAA7
    ISO/CRC: 1F1257CA

Available to Levels: MSDN OS (VL); VS Pro with MSDN Pro (VL); VS Pro with MSDN Premium (Empower); MSDN OS (Retail); VS Pro with MSDN Pro (Retail); MSDN Universal (Retail); VSTS Team Suite (VL); VSTS Architecture (VL); VSTS Development (VL); VSTS Test (VL); VS Pro with MSDN Premium (VL); MSDN Universal (VL); VSTS Database (VL); VS Pro with MSDN Premium (Retail); VSTS Test (Retail); VSTS Development (Retail); VSTS Architecture (Retail); VSTS Team Suite (Retail); VSTS Database (Retail); BizSpark Admin; BizSpark; Visual Studio Professional with MSDN Embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 6 Ağustos 2009; 20:38:23 >

• hadi hayırlı olsun gerçi indirdik ama
  • win 7 ultimateyi indrmek istedim ama download linki neden aktif değil bu linkte :

https://msdn.microsoft.com/tr-tr/subscriptions/securedownloads/default(en-us).aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 6 Ağustos 2009; 21:30:10 >
  • şükür kavuşturana
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnzcn

win 7 ultimateyi indrmek istedim ama download linki neden aktif değil bu linkte :

https://msdn.microsoft.com/tr-tr/subscriptions/securedownloads/default(en-us).aspx

Çünkü MSDN üyesi değilsiniz, herkese açık olacak değildi ya RTM sürümü

• peki nasıl üye olucam.
  • quote:

peki nasıl üye olucam.

MSDN üyeliği ücretlidir.
  • tamamda. nasıl üye olucam.
  • quote:

tamamda. nasıl üye olucam.

http://msdn.microsoft.com/tr-tr/subscriptions/buy%28en-us%29.aspx
  • biraz zor oldu öğrenmek ya yinede sağol
  • Bunun şuanda kullandığım RTM den ne farkı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Bunun şuanda kullandığım RTM den ne farkı var ?

Elindeki modifiye edilmediyse farki yok.
  • Bugün pc me ilk güncelleştirme yüklendi. Güncelleştirmenin ismi KB972636
  • quote:

tamamda. nasıl üye olucam.

MSDN Operating Systems $699... fazla değilmiş
  • msdn den ındırmek ıcın lınklerım elımde su an heheh 32 hemde 64 bit

crazy frog duyuyormusun kardeşim
  • win 7 indirebileceğim bir adres verinnn .....7600
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.