Şimdi Ara

Win 7 rtm hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu win7 yi güvenilir linklerden indirdim yabancı bi siteden. 64 bit win 7 ultimate yüklü. ilk başta kurduğumda yoktu o yazılar. ilaç yükledim işte active oldu. 10-15 dk sonra orijinal değil yazısı yazdı ve bu bahsettiğim değerlendirme kopyası yapı 7600 yazılarıda ortaya çıktı. sonra başka bi ilaç buldum onla active ettim. orijinal yaptım windowsu ama bu "değerlendirme kopyası - yapı 7600" yazıları gitmedi.
    Build string e nereden bakılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanilkay

ben bu win7 yi güvenilir linklerden indirdim yabancı bi siteden. 64 bit win 7 ultimate yüklü. ilk başta kurduğumda yoktu o yazılar. ilaç yükledim işte active oldu. 10-15 dk sonra orijinal değil yazısı yazdı ve bu bahsettiğim değerlendirme kopyası yapı 7600 yazılarıda ortaya çıktı. sonra başka bi ilaç buldum onla active ettim. orijinal yaptım windowsu ama bu "değerlendirme kopyası - yapı 7600" yazıları gitmedi.
    Build string e nereden bakılır ?

Run (Çalıştır)'a "winver" yazarak ulaşabilirsiniz.
  • Merhaba;

Edindiğim Windows 7 RTM disk kalıbını HashCalc yazılımı ile kontrol ettim, SHA1 ve ISO/CRC kodları, MSDN indirme sayfasındaki kodlar ile aynı, bu kodların aynı olması, üzerinde oynanmamış ve dokunulmamış kalıp anlamına mı gelir?

SHA1: 326327CC2FF9F05379F5058C41BE6BC5E004BAA7
    ISO/CRC: 1F1257CA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahrasa -- 10 Ağustos 2009; 21:30:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

Merhaba;

Edindiğim Windows 7 RTM disk kalıbını HashCalc yazılımı ile kontrol ettim, SHA1 ve ISO/CRC kodları, MSDN indirme sayfasındaki kodlar ile aynı, bu kodların aynı olması, üzerinde oynanmamış ve dokunulmamış kalıp anlamına mı gelir?

SHA1: 326327CC2FF9F05379F5058C41BE6BC5E004BAA7
    ISO/CRC: 1F1257CA

Evet.
  • @SSH, teşekkür ederim.
  • emrahrasa
    dediğin program bende hep hata veriyor
  • @blue mc, HashCalc yazılımını yeniden indirip kurmayı deneyiniz, hata ile karşılaşmadım, disk kalıp dosyası büyük olduğu için biraz beklemenizi öneririm.
    http://www.slavasoft.com/zip/hashcalc.zip

Win 7 rtm hakkında
  • HashCalc ile yaşadığınız problem devam ederse HashTab isimli programı da kullanabilirsiniz. Program kendisini Özellikler (Properties) menüsüne sekme olarak ekliyor ve hash'leri oradan görüntüleyebiliyorsunuz.

http://download.chip.eu/tr/download_tr_1501266.html
  • emrahrasa
    arkadaşın dediği gibi HashCalc den sh1 md5 değerlerini kontrol ederken biraz bekleyiniz .Program işlem yaparaken "eeeee"diyerek x e alan basmayın 2 dk lık iş zaten.
  • Biraz konu üzerinden zaman geçmiş ama şu an msdn de bulunan windows 7 nin sürümü ocak ayından itibaren kapanıcak olan sürümü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodpilot

Biraz konu üzerinden zaman geçmiş ama şu an msdn de bulunan windows 7 nin sürümü ocak ayından itibaren kapanıcak olan sürümü mü ?

Hayır 22 Ekim'de piyasaya sürülecek RTM sürümü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.