Şimdi Ara

Win 7 rtm hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

dvd sı 699 dolara ben vereyım..

Bill gates amcam bu işe çok sevinecek
  • Ben bugun ıtıbarı ıle yukledım tr yamasıda oldu win7 7600 surumu mukemmel ama hangı antıvırusu kurucagımı bılmıyorum kav7 vardı onu ıstemıyor wın7 :) tavsıyede bulunabılırmısınız

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Ben bugun ıtıbarı ıle yukledım tr yamasıda oldu win7 7600 surumu mukemmel ama hangı antıvırusu kurucagımı bılmıyorum kav7 vardı onu ıstemıyor wın7 :) tavsıyede bulunabılırmısınız

saygılar

KIS2010 sorunsuz çalışıyor.
  • msdn.microsoft.com/lyldz yazarsanız türkiye subesi oldugumu görürsünüz..sımdılıkk gayri resmi crazy
  • quote:

torrentden cekersen daha ıyı olur win7 7600 16385 torrent seklın de yaz hayırlı olsun!vistadan şaşma derim ben

kardeş herzaman görüyorum forever vista,yaşasın vista,vistayı seviyorum diyosun..
    Doğru vista kötü bir işletim sistemi değil hatta birazcık iyi sayılabilir fakat win 7 nin yanında adı bile anılmamalı..Win 7 den önce bende vistadaydım seviyodum çokta memnundum fakat win 7'ye geçtiğimde vistada süründüğümü anladım..Anlayacağın win 7 ile pc uçtı hızına yetişemiyorum.. artık oyun yüklemek 2-3 dakikayı alıyorAçma kapama süper hızlı..Performans,görünüm muazzam.. Bence bu vista fanatikliğini bırakıp biran önce sende denemelisin win 7 yi eminim bana katılcaksın
    Helal olsun microsofta I love You Win 7(fazla abarttım galiba)

• @SAMASRA
    aman ben sevıyorum vistayı sımdı durduk yere nıye bırakayım ki

ben yeterınce kullandım betanın alfasını doydum wın7 ye amanm bosver yaaa eın7 yıı
    vistanın son sp3 guncellemesı cıkana kadar ben vıstadayım kımse degıstıremez bunu..

performansda alıyorum catır catırda acılıp kapanıyor vistam hem
  • quote:

@SAMASRA
    aman ben sevıyorum vistayı sımdı durduk yere nıye bırakayım ki

ben yeterınce kullandım betanın alfasını doydum wın7 ye amanm bosver yaaa eın7 yıı
    vistanın son sp3 guncellemesı cıkana kadar ben vıstadayım kımse degıstıremez bunu..

performansda alıyorum catır catırda acılıp kapanıyor vistam hem

6 gb ram ile tabii çatır çatır çalışır

Fakat Win7 ye geçersen pc ni masaüstünde zor tutarsın o derece yanii

Ama sen tabii forever vista demeye devam edeceksin belki birazda saplantı haline dönüşmüştür

• Arkadaşlar RTM sürümü 120 günlük müdür? Windows 7 RC kullanıyorum ve memnunum, eğer 120 günlük ise yeni sistem kurma zahmetine katlanmak istemiyorum.
  • Benim sürüm Win 7 ultimate 7600.16385.rtm Ve ben sınırsız kullanıyorum
  • çeşitli ilaçlar mevcut RTM içinde
  • bende win 7 ultimate 32 bit kurdum.aktive ettim.sınırsız kullanıyorum bende
  • Multilang. olarak çıktı mı win7?

Technet ve msdn'dekiler ingilizce sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wristcutter

Multilang. olarak çıktı mı win7?

Evet MSDN ve TechNet'dekiler İngilizce ancak Language Pack de mevcut.

Win 7 rtm hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 10 Ağustos 2009; 15:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

quote:

Orijinalden alıntı: Wristcutter

Multilang. olarak çıktı mı win7?

Evet MSDN ve TechNet'dekiler İngilizce ancak Language Pack de mevcut.

Win 7 rtm hakkında

Edit: Resim geç açılmış:)

Neden sürüm içinde entegre olarak gelmiyor ki bu patchler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 10 Ağustos 2009; 16:05:18 >

• Microsoft'un kendi üretimi language pack mevcut MSDN ve Technet'de. Bildiğim kadarıyla önce İngilizce Windows 7'yi indirip üzerine kuruluyor bu paketler.
  • language pack içine türkçede dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesisR3

language pack içine türkçede dahil mi?

Dillere göre filtrelediğinizde Türkçe'yi seçince Language Pack görünüyor yani evet dahil.
  • beyler bugün win 7 yi kurdum. saatin üstünde değerlendirme kopyası - yapı 7600 yazıyor. onu nasıl silebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanilkay

beyler bugün win 7 yi kurdum. saatin üstünde değerlendirme kopyası - yapı 7600 yazıyor. onu nasıl silebilirim ?

Büyük ihtimalle yanlış sürümü indirdiniz. Build string'iniz tam olarak kaç? 7600.16385 olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 10 Ağustos 2009; 19:57:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.