Şimdi Ara

WİN 7 SİYAH EKRAN + FORMAT SORUNU + CD/DVD HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunsuz kullanmakta olduğum sistemde win 7 32 bir işletim sistemi yüklü idi ama ne olduysa 5 gün önce siyah ekran hatası ile karşılaştım...Sorunu çözmek için google da aramalar yaptım yazılanları uyguladım ama bir türlü değişen olmadı ...Altta aldığım hatalar denediklerimi yazıyorum...Konu ile yardımcı olucak arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim....

Sistemim

i5 750
    Gigabayte GA P55 UD3R
    530 watt tagan power
    4gb ram
    Win 7 32 Bit işletim sistemi

1- Öncelikle siyah ekran hatası aldım
    önerilenler içinde bios sıfırlama yaptım düzelmedi...Sistem açılınca siyah ekranda mouse imleci mevcut ama masaüstü simgeleri yok...görev yöneticisini çalıştırmayı deniyorum olmuyor..oda çalışmıyor
    sistemi güvenli modda açtım hata devam ediyor....Ag yardımı ile güvenli modda denedim yine aynı durum
    2- Format atma sorunu
    sistem geri yüklenmiyor bende diskimi başka bilgisaayarıma takayım dedim ama ne hkmetse sistemin olduğu yere ERİŞİLEMEZ uyarısı veriyor..bende combofix ile tarattım sonra klasörlere girebildim...klasörlerin üzerinde kilit işaretleri vardı...alıcaklarımı aldım sonra format için tekrar makineme taktım....
    Format sürecinde herşey doğal ilerliyor...ama kurulum başlatılıyor yazısından sonra cd/dvd görünmüyor diye bir uyarı verdi...
     WİN 7 SİYAH EKRAN + FORMAT SORUNU + CD/DVD HATASI
    ...

bu süreç zarfında eklemek istedikleriniz bana yardımcı olacağınız kounularda şu anda hazırım ...inanın kurtulmak istiyorum yardımcı olanlara ve ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim..saygılarımla..

• bu hatayı daha önce intel kullanan pc lerde hiç görmemiştim. sorun cd/dvd sürücünün driverından kaynaklınıyor. windows driver ı bulamıyorum diyor. ilginç olan dvd den boot ettikten sonra böyle bir hata vermesi. en basit çözümü windows 7 yi usb bir aygıttan kurmak. 4 gb lık bir usb bellek bütün sorununu halleder.
  • arkadasim makinan raid yada ahci moddadir bu yüzden hardiskii ve cd okuyucuyu gormez varsa bi ide dwd rv bul tak onla yuklemeye calis yoksa eger anakartin raid ve ahci driverlerini indir flash bellegine at borwsede flasa gir driver goster bunlari da yaptiktan sonra olmazsa farklı bir W7 dwd si dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.