Şimdi Ara

Win 7 x64 kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma win7 64bit işletim sistemi kurmak istiyorum. windows açık iken kurmayı denedim

"bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil. Bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakaraksize programın x86 32-bit veya x64 64-bit sürümlerinin hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yazılımın yayımlayıcısına başvurun"

hatasını veriyor bu sorunu nasıl giderebilirim.Buna benzer sorunla karlışana var mı

Bilg. win7 32 bit kurulu.

• 32 bitlik bir işletim sisteminde 64 bitlik program çalışmaz (işletim sistemi de olsa).
    CD'yi takıp bilgisayarı yeniden başlatman gerekir.

Yukarıda yazdığım temel bilgiyi bile bilmiyorsanız, sistem kurmayı bilen birinden yardım alarak yapmanız yararınızadır.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 4 Aralık 2010; 19:48:00 >
  • 32bit windowsta 64bit program çalışmayacağını ukala bir şekilde "onu bile bilmiyorsan gibilerinden koyu renkle yazarak" sölemene gerek yok birader

Çalışan bir windows 7 64bit aldım
    bu sefer de sorun windosu kurarken

1 windows dosyaları kopyalanıyor
    2 windows dosyaları genişletiliyor
    3 özellikler yükleniyor
    4 güncelleştirmeler yükleniyor
    5 yükleme tamalanıyor

Son aşamaya geliyor ve sonunda mavi ekran hatası alıyorum
    nedeni ne olablir ?
  • "Birader" amacım asla burada birini küçümsemek olmadı. Daha iyi bilen birinden yardım almak her zaman iyidir. Söylediğimin yanlış olduğunu iddia edemezsin. "ukala" sözünü sana iade ediyorum bu yüzden.

- BIOS ayarlarına girip SATA'yı IDE'ye çevirin yeniden başlatın. (benim de başıma gelmişti)
    - Olmadıysa ayarı geri alın, EIST diye bir ayar varsa kapatın.

Kolay gelsin.

NOT: Hepsini koyu yaptım önemli olduğu için, tamam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 5 Aralık 2010; 15:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyk_RA

32bit windowsta 64bit program çalışmayacağını ukala bir şekilde "onu bile bilmiyorsan gibilerinden koyu renkle yazarak" sölemene gerek yok birader

Çalışan bir windows 7 64bit aldım
    bu sefer de sorun windosu kurarken

1 windows dosyaları kopyalanıyor
    2 windows dosyaları genişletiliyor
    3 özellikler yükleniyor
    4 güncelleştirmeler yükleniyor
    5 yükleme tamalanıyor

Son aşamaya geliyor ve sonunda mavi ekran hatası alıyorum
    nedeni ne olablir ?

adam sana doğru yolu gösteriyor. sen adama ukala diyorsun. biliyorsan konu açma
  • 1ST4NBLu3
    eywallah windowsu kuramamanın sinirliyle, alınganlık yaptım kusura bakma :)
    ukala lafıma rağmen tekrar yardımcı olmaya çalıştığın için de teşekkür ederim

konuya da tekrar dönecek olursak; araştırmaya devam ettim ve bios özelliklerinden Hyperthex özelliğini disable etmem gerektiğini buldum ve şu ana 64bit kurmuş bulunuyorum

agahbabaxxx konu hakkında bilgin yoksa yorum yapma
  • uyk_RA U kullanıcısına yanıt
    Mertgert33 @ 27 ocak 2018 22.36

iyi günler bende de aynı hata var fakat dediğiniz Hyperthex özelliğini bios menümde bulamadım (American Megatres 2009 bios menüsü bu arada) ve konuyu 3 aydır araştırıyorum pc im önceden 64 bitti ama format attık (atmaz olaydık). Lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.