Herkese merhabalar, Lenovo U330 uzerine win 7 kurdum, hersey sorunsuz gitti ve yuklendi ancak soyle bi sorun var yeni br pencere actigimda kapadigimda ekran cok yavasliyor, pencere takilarak hareket ediyor. Penceri kenara cekerken falan da oluyor. İslemler acaip yavasladı.
Nedenini bilen var midir? Tesekkurler
Arkadaşım Windows 7 için sisteminin yeterli olduğuna emin misin? Üstelik Laptop Kullanıcısısın.
p8400 işlemci 2 gb ram hd 3470 ekran kartı
bence yeterli :)
Evet arkadaşım sistemin güzelmiş.
Arkadaşım Windows 7 daha yeni bir sistem üstelik daha kullanıcılar tarfından yeni kullanılan bir sistem. Bunun için birşey söylemek biraz zor gibime geliyor. Ama şunu bir deneyebilirsin.
Windows daki görsel efektler performansı etkileyebilir. Görsel efektleri biraz kısmayı deneyebilirsin. Kolay Gelsin.
Tesekkurler.. sorun cozuldu.. Animasyonları kaldırmak yeterli oldu..
iyi akşamlar
arkadşım benimde u330 um var faakt ati ekran kartı sürücüsünü yükler ken sorunla karşılaşıyo yükleyeniyorum bir kaç şeyi de tam yükleyemedim neler
yaptığınızı ve sürücüleri nerden bulduğunuzu adresleri varsa vrebilir misiniz diğer arkadaşlar için faydalşı olacaktır
yardımlarınız için şimdiden teşeklürler
quote:
Orijinalden alıntı: dium12
Herkese merhabalar, Lenovo U330 uzerine win 7 kurdum, hersey sorunsuz gitti ve yuklendi ancak soyle bi sorun var yeni br pencere actigimda kapadigimda ekran cok yavasliyor, pencere takilarak hareket ediyor. Penceri kenara cekerken falan da oluyor. İslemler acaip yavasladı.
Nedenini bilen var midir? Tesekkurler
Ekran kartı sürücünüzü güncelleştirin windows update yolu ile
güncel diyor sürücüyü yüklüyor fakat ati control centere açmıyor ve aygıt yöneticisinde sorunlu olarak gösteriyor
quote:
Orijinalden alıntı: deu_ultraslan
güncel diyor sürücüyü yüklüyor fakat ati control centere açmıyor ve aygıt yöneticisinde sorunlu olarak gösteriyor
Aygıt yöneticisinden driverı silin. Sonra aygıta sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir deyin.
Acaba sizde böylemi yapıyorsunuz?
Windows 7 kendi tanımış olduğu ekran kartı driver'ları sorunlu arkadaşlar, 3 faklı bilgisayarda da sorun çıkardı, firmaların kendi driverlarını indirip kurmakta fayda var..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme