Şimdi Ara

Win 8.1 çok yavaş açılıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SSD almayı düşünüyorum ama bilgisayarı yeni aldığım için biraz erteledim. Aslında sistemin çok hızlı açılmasından ziyade , bi sorun varmış gibi hissediyorum.
  • Valla ben windows 7 kullandigim siralar bilgisayarim 1 bucuk dakikada aciliyordu. windows 8 yukledim butun ayarlari yaptim ssd taktim bilgisayar cok degisti. Bence bekleme kesinlikle al butcen varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DireksiyonlaMaçYapanAdam kullanıcısına yanıt
    Bence çok uğraşmaktan,sistemin mevcut ayarlarıda bozuldu,bana göre sistemi ya geri yükleyin yada yeniden format atın.

Bende win8.1'i kullanıyorum,kesinlikle çok hızlı ve hatasız,ama ben win8 de çok sorun yaşamıştım.
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Bence de çok uğraşmaktan oldu . Sistem geri yüklemede hata verdi , 2 defa denedim olmadı. Formatı sabah atmıştım, daha sonra gene uğraşırım artık.
    bence boşuna uğraşmayın,hdd'nizi güzelce biçimlendirip,sağlam bir format atın,bütün güncellemeleri yapın,(formattan sonra güncellemeleri denetle yapın)daha sonra seskartı,e.kertı vs driverleri yükleyin.
    Hiç güncelleme yapmadım. Bikaç yerde yapanlar pek memnun değildi. güncelleme yapmalı mıyım ?
    kesinlikle yapmalısın win8 de güncelleme sorun yapıyordu ama win8.1 de yapmıyor.bu benim emin olduğum birşey,benim önceki sistemim AMD'idi ondada sorun sıfır,yeni sistem intel bundada sorun sıfır.
  • Windows işaretine gelmesi kaç saniye sürüyor ?
  • @er36po

güncelleme yapayım o zman

@xxxone

4-5 sn kadar sürüyo windows simgesine gelmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DireksiyonlaMaçYapanAdam -- 6 Şubat 2014; 20:56:52 >
    kesinlikle,ama önce mevcut sistem
    Güncelleme yaptım şimdi.
    Birde hocam, açılırken windows simgesi ile hoşgeldiniz yazısı arasında uzun süren siyah ekran normal mi?
    Şimdi tekrar format atsam yükleyeceğim şeyler ve ayarlar aynı olacak (daha sabah attım). Gene de format gerekli mi ?
  • Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümünde neredeyse her türlü derin ayarlar kullanıma açık. Özellikle güvenlik ayarları. Mesela ATM'lerde kullanılabilecek en uygun windows sürümü olma potansiyeline sahiptir.

Açılıştaki denetimler , ayarlar ve başka ek özellikler normal bir windows sürümüne göre çok daha fazla.Son kullanıcıya tam anlamı ile uygun bir sürüm değil. Ha dersenki benim işim var bu işletim sistemi ile (dreamspark üyesi olduğuna göre yazılım mühendisliği okuyorsun büyük ihtimalle) 0 dan kurmanı tavsiye ederim. Fakat yinede normal 8.1 pro dan daha uzun sürede açılacaktır.

Ya nereden sallıyorsun sen dersen bende seninle aynı şartlar içindeyim.(dreamspark , yazılım müh. vs.)

• O zaman 8.1 pro bana en uygunu. Elektrik-elektronik okuyorum
    Elimde win 8 var. win 8 yükleyip güncellemek ile 8.1 i direk yüklemek arasında fark var mı peki ?
    Windows simgesi ile hoşgeldiniz yazısı arasında uzun süren siyah ekran normal değil.

Bence siz yeni bir format atın, ama östeki arkadaşın(xxxone) dediği doğru olabilir,ben denemediğim için birşey diyemiyorum.
    Eğer Windows Embedded 8.1 Industry Pro işinize yaramıyorsa normal proyu yükleyin,yanlız Embedded 8.1 Industry Pro da olsa o uzun siyah ekran normal değil.
    hayır win8.1'e güncellemeyin,direk temiz win8.1'i kurun.
    Cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DireksiyonlaMaçYapanAdam

O zaman 8.1 pro bana en uygunu. Elektrik-elektronik okuyorum
    Elimde win 8 var. win 8 yükleyip güncellemek ile 8.1 i direk yüklemek arasında fark var mı peki ?

Görünürde yani mantıken bir fark yok ama nedense pratikte farkediyor. Siz direk 8.1 pro x64 kurun. Ben nerdeyse hergün visual studio kullanıyorum.8.1 pro x64 bu iş için en verimlisi.
    hocam yanlız win8.1 kurulum sırasında orjinal key'inizi kabul etmeyecek.kurulum sırasında sahte serial girin= Professional = XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB ,daha sonra masa üstü geldiğinde orjinal serialinizi girin kabul edecektir.
    Arkadaşlar çözüm basit. Disk belleği dosyasının boyutunu arttıracaksınız. ben de win-8.1 industry pro kullanıyorum disk belleği dosyası boyutu 1920 mb idi. 8192 mb yapınca sorun çözüldü. benimki şu an 4 saniyede açılıyor. windows 7'de de işe yarar ama asla 4 saniyede açılmaz. arkadaşın bilgisayar (win-7) bir buçuk dakikada açılıyordu bu şekilde 45 saniyeye indirdik açılış süresini
  • windows 8 pişmanlıktır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.