Şimdi Ara

Win 8.1 çok yavaş açılıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.adrian

Arkadaşlar çözüm basit. Disk belleği dosyasının boyutunu arttıracaksınız. ben de win-8.1 industry pro kullanıyorum disk belleği dosyası boyutu 1920 mb idi. 8192 mb yapınca sorun çözüldü. benimki şu an 4 saniyede açılıyor. windows 7'de de işe yarar ama asla 4 saniyede açılmaz. arkadaşın bilgisayar (win-7) bir buçuk dakikada açılıyordu bu şekilde 45 saniyeye indirdik açılış süresini

Uzun zaman önce halletmiştim sorunu. Şimdi 13 saniyede açılıyor ama 4 saniyede de açılabilecekse denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.adrian

Arkadaşlar çözüm basit. Disk belleği dosyasının boyutunu arttıracaksınız. ben de win-8.1 industry pro kullanıyorum disk belleği dosyası boyutu 1920 mb idi. 8192 mb yapınca sorun çözüldü. benimki şu an 4 saniyede açılıyor. windows 7'de de işe yarar ama asla 4 saniyede açılmaz. arkadaşın bilgisayar (win-7) bir buçuk dakikada açılıyordu bu şekilde 45 saniyeye indirdik açılış süresini

Hocam win8.1 kullanıyorum format daha yeni attım ama sistemin açılıp herşeyin yüklenmesi 2-3 dakika sürüyor.

Bu dediğniz çözümü nasıl yapabilirim biraz anlatır mısınız?

Core2duo 2.0 ghz işlemci
    640 gb hdd
    4 gb ram var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd al
  • DireksiyonlaMaçYapanAdam kullanıcısına yanıt
    windows 8,1 proyu öneririm birde donanımdan sıkıntı çıkarabilir. Pc'nizde bazı parçalar formata uyum sağlamayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.