Arkadaşlar çözüm basit. Disk belleği dosyasının boyutunu arttıracaksınız. ben de win-8.1 industry pro kullanıyorum disk belleği dosyası boyutu 1920 mb idi. 8192 mb yapınca sorun çözüldü. benimki şu an 4 saniyede açılıyor. windows 7'de de işe yarar ama asla 4 saniyede açılmaz. arkadaşın bilgisayar (win-7) bir buçuk dakikada açılıyordu bu şekilde 45 saniyeye indirdik açılış süresini
Uzun zaman önce halletmiştim sorunu. Şimdi 13 saniyede açılıyor ama 4 saniyede de açılabilecekse denemek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.adrian
Arkadaşlar çözüm basit. Disk belleği dosyasının boyutunu arttıracaksınız. ben de win-8.1 industry pro kullanıyorum disk belleği dosyası boyutu 1920 mb idi. 8192 mb yapınca sorun çözüldü. benimki şu an 4 saniyede açılıyor. windows 7'de de işe yarar ama asla 4 saniyede açılmaz. arkadaşın bilgisayar (win-7) bir buçuk dakikada açılıyordu bu şekilde 45 saniyeye indirdik açılış süresini
Hocam win8.1 kullanıyorum format daha yeni attım ama sistemin açılıp herşeyin yüklenmesi 2-3 dakika sürüyor.
Bu dediğniz çözümü nasıl yapabilirim biraz anlatır mısınız?
Core2duo 2.0 ghz işlemci 640 gb hdd 4 gb ram var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ssd al
DireksiyonlaMaçYapanAdam
kullanıcısına yanıt
windows 8,1 proyu öneririm birde donanımdan sıkıntı çıkarabilir. Pc'nizde bazı parçalar formata uyum sağlamayabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme