Şimdi Ara

Win 8.1 den win 7 de geri dönmek istiyorum ama olmuyor uefı ayarları yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bütün forumda araştırdım aramadığım yer kalmadı kafayı yicem nerdeyse biosda uefı ayarı yok, advandec bölümü security bölümü falanda yok nasıl yapıcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz...

Gigabyte GA-G41M-Combo v2 marka anakartm var ve biosu böyle
     Win 8.1 den win 7 de geri dönmek istiyorum ama olmuyor uefı ayarları yok

win 7 cd sini takıyorum first drive cd seçiyorum ama yine olmuyor uefı ayarlarına baktım biosta böyle secenekte yok napıcam yardımcı olurmusunz

• Bios default ayarına aldığınız zaman Uefi açık olur. Sonra DVD ile formata devam..

Kolay gelsin
  • nasıl default yapcam
  • O kartta ueif olucağını sanmıyorum. Ekran görüntüsü bölümündeyken ctrl+f1 yapın tüm bios menüleri açılır. UEFI modun da mı yükleme yapmak istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bromaxcome

nasıl default yapcam

Load optimized default yazıyor. Oraya basınca default ayara geçer yukardaki arkadaşın dediğini doğru olabilir.
  • Selamlar,

Arkadaslar benimde problemim Windows 8.1 Notebook ile kurulu geldi. Fakat orjinal windows 7 ultimate satin aldim ve windows7 den vazgecmem neyse bende Disk 1000 gb ve bu windows 8 i kaldirirken sizce diski formatlamalimiyim yani 2 ye bölüm örnegin 300 GB D diski 700 GB C diski gibi...Ve windows 7 yi kurarken bende problem yasiyorum ....Soru suki : Windows 8.1 i nasil kaldiririm ve windows 7 yi nasil kurarim ve diski bölersem faydasi olurmu??

Saygilar
  • postman1903 kullanıcısına yanıt
    belliki ne yaptıgını bilen birisin, onerim su,
    w8.1 kullanmak istemiyorsan dedigin gibi diski ilk formatta 2ye veya istedigin kadar parcalara bolmen, tabiki icindeki hersey, varsa recovery bolumude silinecektir, ama laptobun altında lisans anahtarı veya w8 amblemi vardır, yani istedigin zaman w8.1 kurabilirsin, yada birine w8.1 digerine w7 kurabilirsin, ben w8.1 kullanmıyorum, ben laptop aldım ilk isim format atıp diskleri bolumlere aıyrmak oldu, driver cdsi vardı, recovery bolumunu kullanmadaım, ama acemiler icin iyi bir ozellik....
    w7 varsa cdsinden kur yoksa flasla kur....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bromaxcome kullanıcısına yanıt
    bendede uefi yok ve herzaman windowsu klasik yontemlerle kurdum, hicbir zaman hicbir sorun yasamadım, oyleki w8 kullanıyorum windows uzerinden bir klasoru silemedim, kalktım bos bir sürücüye ubuntu kurdum, onun uzerinden klasoru sildim, w8 actım, ubuntu sürücüsüne format attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.