Bildirim
WİN 8.1 DENGESİZ VE YÜKSEK DİSK KULLANIMI ACİLLL ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
SATA kablonuzda sorun olabilir. Daha önce başıma geldi. Başka bir kablo ile deneyebilir misiniz?
Kablo değilse sorun disktedir. Windows ile ilgisi yok. -
Merhaba,
Eger windowsu yeni kurduysaniz bu durum normaldir. Dizin indeksleme islemleri bitene kadar 2-3 gun bu sekilde calisacaktir daha sonra duzelecektir. Eger windowsu yeni kurmadiysaniz baska bir problem var demektir. Bu durumda denetim masasi - yonetimsel araclar - hizmetlerden windows search i durdurup devre disi birakabilirsiniz. Ancak bu durumda dosya arama islemleri istediginiz gibi hizli olarak gerceklesmeyecektir. -
hocam 1 hafta oldu windows u kuralı. dediğiniz gibi windows search ı da devre dışı bırakıp denemiştim ama sonuç yine aynı. -
aynı problem bende de sistem boşta iken %100ler civarında dolaşıyor ama ram %2 ile 5 arasında nette bazı çözüm önerileri buldum ama yok işe yarayan
sizin problem çözüldü mü?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X