Şimdi Ara

WİN 8.1 DENGESİZ VE YÜKSEK DİSK KULLANIMI ACİLLL ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimdeki gibi sistem boştayken bile disk durumu bu şekilde. Ayrıca bellek kullanımıda sürekli sabit olarak %30 dan aşağı inmiyor. Sorun nedir bilgisi olan umarım vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dimneon

Arkadaşlar resimdeki gibi sistem boştayken bile disk durumu bu şekilde. Ayrıca bellek kullanımıda sürekli sabit olarak %30 dan aşağı inmiyor. Sorun nedir bilgisi olan umarım vardır.

yeni güncelledim 8.1 e recoverymi yapsam

• SATA kablonuzda sorun olabilir. Daha önce başıma geldi. Başka bir kablo ile deneyebilir misiniz?

Kablo değilse sorun disktedir. Windows ile ilgisi yok.
  • dimneon D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Eger windowsu yeni kurduysaniz bu durum normaldir. Dizin indeksleme islemleri bitene kadar 2-3 gun bu sekilde calisacaktir daha sonra duzelecektir. Eger windowsu yeni kurmadiysaniz baska bir problem var demektir. Bu durumda denetim masasi - yonetimsel araclar - hizmetlerden windows search i durdurup devre disi birakabilirsiniz. Ancak bu durumda dosya arama islemleri istediginiz gibi hizli olarak gerceklesmeyecektir.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    hocam 1 hafta oldu windows u kuralı. dediğiniz gibi windows search ı da devre dışı bırakıp denemiştim ama sonuç yine aynı.
  • aynı problem bende de sistem boşta iken %100ler civarında dolaşıyor ama ram %2 ile 5 arasında nette bazı çözüm önerileri buldum ama yok işe yarayan
    sizin problem çözüldü mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.