Arkadaşlar orjinal win 8 var. 8.1'e geçmeli miyim? Bir de win 8i kurdum pcye hangi sürücüleri yüklememi önerirsiniz?
LawMyLife
kullanıcısına yanıt
Dostum ben daha önce hiç windows 8 kullanmadım.Direkmen 8.1 e geçtim ve gayette memnunum.Ve sanada tavsiye ederim,bence hiç bekleme geç derim çünkü win 8.1 de başlat var ve bazı yeniliklerde var.Kısacası geç . NOt: windows 8.1 e birde update 1 güncellemesini yaparsan çok iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p
Dostum ben daha önce hiç windows 8 kullanmadım.Direkmen 8.1 e geçtim ve gayette memnunum.Ve sanada tavsiye ederim,bence hiç bekleme geç derim çünkü win 8.1 de başlat var ve bazı yeniliklerde var.Kısacası geç . NOt: windows 8.1 e birde update 1 güncellemesini yaparsan çok iyi olur.
Anladım hocam, sanırım sürücüler win8in içinde var. Ek olarak ekran kartının yanında nei güncellemem iyi olur?
LawMyLife
kullanıcısına yanıt
Bence driveri seçerek yükleme direkmen hepsini yükle derim bunun içinde slim drivers kullanabilirsin .Ancak ben seçmece yüklemek istiyorum dersen ses kartını,wifi yı ,ethernet i vs. şeyleri güncelleyebilirsin ...
quote:
Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p
Bence driveri seçerek yükleme direkmen hepsini yükle derim bunun içinde slim drivers kullanabilirsin .Ancak ben seçmece yüklemek istiyorum dersen ses kartını,wifi yı ,ethernet i vs. şeyleri güncelleyebilirsin ...
IObit Driver Booster nasıldır hocam?
LawMyLife
kullanıcısına yanıt
O da iyidir ancak ben nedense IObit ' in programlarınasıcak bakmıyorum. Bence sen slimdriversden şaşma ... Eğer nasıl kullanılacağını bilmiyorsan bu linkte yazıyo altlarda (sayfa bana ait) Benim imzamda "sistem kasmalarına ...." diye yazan.
2 gün önce 8.1 kurdum ve güncelledim.. Gayet güzel, sıkıntısız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme