Bildirim
Win 8.1 sıkıntım ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kardeşim öncelikle hayırlı olsun artık 64 bit kullanıcısısınız bilgisayar donanımının yada işletim sisteminin hiçbir sorun çıkartmazsa sonsuza dek devam :D -
quote:
Orijinalden alıntı: AfunroMatriux
kardeşim öncelikle hayırlı olsun artık 64 bit kullanıcısısınız bilgisayar donanımının yada işletim sisteminin hiçbir sorun çıkartmazsa sonsuza dek devam :D
saolasın da hiç bakmadan indirdim usb 4 gb format oluştururken 4 ü aşmıcak formatlar arayıp durdum ama 64/32 bitee bakmadım :D
Hiç böyle bişey başıma gelmedi daha önce inşallah bi sıkıntı olmaz.Çevremdeki arkadaşlarım iyi yapmışsın diyip duruyorlar 3 Gb ram a iyi oluyor bu 64ler diyip duruyorlar acaba o doğrumu onu merak ettim.Yada herhangi bi sıkıntı çıkarır mı ?
bunları merak ettim :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Glania95
quote:
kardeşim öncelikle hayırlı olsun artık 64 bit kullanıcısısınız bilgisayar donanımının yada işletim sisteminin hiçbir sorun çıkartmazsa sonsuza dek devam :D
saolasın da hiç bakmadan indirdim usb 4 gb format oluştururken 4 ü aşmıcak formatlar arayıp durdum ama 64/32 bitee bakmadım :D
Hiç böyle bişey başıma gelmedi daha önce inşallah bi sıkıntı olmaz.Çevremdeki arkadaşlarım iyi yapmışsın diyip duruyorlar 3 Gb ram a iyi oluyor bu 64ler diyip duruyorlar acaba o doğrumu onu merak ettim.Yada herhangi bi sıkıntı çıkarır mı ?
bunları merak ettim :D
tek sorun programları 64 bit bulacan
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Glania95
quote:
bunları merak ettim :D
tek sorun programları 64 bit bulacan
İlgin için teşekkürler :D Konu Kilit :)
-
sorun değil her zaman -
64 bit mimarisi ve programları daha fazla RAM kullanır. 32 bit kurman daha iyi olur bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
32 bit kurun hocam -
kasma yoksa devam -
böyle kullanmanı tavsiye ederim -
Şimdi bir tek sorunum kaldı bu yanlışıkla 64 bit yüklediğimden beri karşılaştığım bir sorun.Google chormede internet hızım 2.7 yani Ttnet anlaşmasında teklif edilen hız.Ama client uygulama setuplarına gelince yani Lol-Steam-UTorrent vb uygulamalarda hızım kblara düşüyor.
Acaba bu 64 bitden dolayı mıdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glania95 -- 25 Nisan 2015; 17:35:41 > -
Sanırım artık google chormede yavaşladı
-
Win 8 2gb ve üstüne 64 bit kurulabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim sıkıntım artık ondan yana değil yukarıda belirttiğim gibi net yavaşladı (yukıda okuyun lütfen)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X