Şimdi Ara

Win 8.1 sıkıntım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün internette bulduğum 8.1 i usb ile pcme format attım fakat atarken 64 bitliği indirmişim galiba acaba nababilirim bi sıkıntı olurmu ?

Sanırım anlatım eksik ss yardımcı olur : (acelem var o yüzden anlatamadım) :

Win 8.1  sıkıntım ???

• kardeşim öncelikle hayırlı olsun artık 64 bit kullanıcısısınız bilgisayar donanımının yada işletim sisteminin hiçbir sorun çıkartmazsa sonsuza dek devam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfunroMatriux

kardeşim öncelikle hayırlı olsun artık 64 bit kullanıcısısınız bilgisayar donanımının yada işletim sisteminin hiçbir sorun çıkartmazsa sonsuza dek devam :D

saolasın da hiç bakmadan indirdim usb 4 gb format oluştururken 4 ü aşmıcak formatlar arayıp durdum ama 64/32 bitee bakmadım :D

Hiç böyle bişey başıma gelmedi daha önce inşallah bi sıkıntı olmaz.Çevremdeki arkadaşlarım iyi yapmışsın diyip duruyorlar 3 Gb ram a iyi oluyor bu 64ler diyip duruyorlar acaba o doğrumu onu merak ettim.Yada herhangi bi sıkıntı çıkarır mı ?

bunları merak ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glania95

quote:

kardeşim öncelikle hayırlı olsun artık 64 bit kullanıcısısınız bilgisayar donanımının yada işletim sisteminin hiçbir sorun çıkartmazsa sonsuza dek devam :D

saolasın da hiç bakmadan indirdim usb 4 gb format oluştururken 4 ü aşmıcak formatlar arayıp durdum ama 64/32 bitee bakmadım :D

Hiç böyle bişey başıma gelmedi daha önce inşallah bi sıkıntı olmaz.Çevremdeki arkadaşlarım iyi yapmışsın diyip duruyorlar 3 Gb ram a iyi oluyor bu 64ler diyip duruyorlar acaba o doğrumu onu merak ettim.Yada herhangi bi sıkıntı çıkarır mı ?

tek sorun programları 64 bit bulacan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glania95

quote:

tek sorun programları 64 bit bulacan

İlgin için teşekkürler :D Konu Kilit :)

• sorun değil her zaman
  • 64 bit mimarisi ve programları daha fazla RAM kullanır. 32 bit kurman daha iyi olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    9 ay önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 32 bit kurun hocam
  • Glania95 kullanıcısına yanıt
    kasma yoksa devam
  • böyle kullanmanı tavsiye ederim
  • Şimdi bir tek sorunum kaldı bu yanlışıkla 64 bit yüklediğimden beri karşılaştığım bir sorun.Google chormede internet hızım 2.7 yani Ttnet anlaşmasında teklif edilen hız.Ama client uygulama setuplarına gelince yani Lol-Steam-UTorrent vb uygulamalarda hızım kblara düşüyor.

Acaba bu 64 bitden dolayı mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glania95 -- 25 Nisan 2015; 17:35:41 >
  • Sanırım artık google chormede yavaşladı

• Win 8 2gb ve üstüne 64 bit kurulabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sıkıntım artık ondan yana değil yukarıda belirttiğim gibi net yavaşladı (yukıda okuyun lütfen)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.