Merhaba arkadaşlar fifa 12 yi win 7 de sorunsuz bir şekilde kurup çalıştırabiliyorum ama win8 li bilgisayara kurduğumda ve simgesine tıkladığımda hiç tepki vermiyor bikaç saliseliğine mavi halka (işlem yaptığını gösteren mavi halka) dönüyor sonrada hiçbirşey olmuyor ne bir uyrı ne de başka bir şey ne yapabilirim acaba? cevabınız için şimdiden çok teşekkürler...
nurileflefN
kullanıcısına yanıt
yeniden crack,sonra oyun klasörüne sağ tık özelliklerden uyumluluk ayarlarını win7 veya xp'de dene,olmadı oyunu kaldırıp yaniden yükle ama yüklemeden önce setup dosyasının östüne aynı şekilde sağ tık özelikler ve uyumluluk ayarları,bu kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: nurileflef
Merhaba arkadaşlar fifa 12 yi win 7 de sorunsuz bir şekilde kurup çalıştırabiliyorum ama win8 li bilgisayara kurduğumda ve simgesine tıkladığımda hiç tepki vermiyor bikaç saliseliğine mavi halka (işlem yaptığını gösteren mavi halka) dönüyor sonrada hiçbirşey olmuyor ne bir uyrı ne de başka bir şey ne yapabilirim acaba? cevabınız için şimdiden çok teşekkürler...
uyumluluğu dreğiş
teşekkürler söylediklerinizi deneyeceğim...
uyumluluğu değiştirdim hatta tek tek hepsini denedim (win7,xp falan) ama yinede olmadı maalesef