Şimdi Ara

[size=2]win 8 de fifa 12 çalışmıyor[/size]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fifa 12 yi win 7 de sorunsuz bir şekilde kurup çalıştırabiliyorum ama win8 li bilgisayara kurduğumda ve simgesine tıkladığımda hiç tepki vermiyor bikaç saliseliğine mavi halka (işlem yaptığını gösteren mavi halka) dönüyor sonrada hiçbirşey olmuyor ne bir uyrı ne de başka bir şey ne yapabilirim acaba? cevabınız için şimdiden çok teşekkürler...

• nurileflef N kullanıcısına yanıt
    yeniden crack,sonra oyun klasörüne sağ tık özelliklerden uyumluluk ayarlarını win7 veya xp'de dene,olmadı oyunu kaldırıp yaniden yükle
    ama yüklemeden önce setup dosyasının östüne aynı şekilde sağ tık özelikler ve uyumluluk ayarları,bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurileflef

Merhaba arkadaşlar fifa 12 yi win 7 de sorunsuz bir şekilde kurup çalıştırabiliyorum ama win8 li bilgisayara kurduğumda ve simgesine tıkladığımda hiç tepki vermiyor bikaç saliseliğine mavi halka (işlem yaptığını gösteren mavi halka) dönüyor sonrada hiçbirşey olmuyor ne bir uyrı ne de başka bir şey ne yapabilirim acaba? cevabınız için şimdiden çok teşekkürler...

uyumluluğu dreğiş
  • teşekkürler söylediklerinizi deneyeceğim...
  • uyumluluğu değiştirdim hatta tek tek hepsini denedim (win7,xp falan) ama yinede olmadı maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.