Şimdi Ara

Win 8 güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bi el atın ya çözemedim sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursatyildirim -- 17 Şubat 2013; 16:52:29 >

• Biraz geç bir cevap olacak hatta muhtemelen problemi gidermişsindir bile ama ben yine de aynı sorunla karşılaşabilecekler için kendi kullandığım çözümü yazayım.

Win 8 in arama özelliği kısmına "Sorun Giderici" yazılıp hemen altındaki "ayarlar" sekmesine tıklanıp sol tarafta çıkan "sorunları bul ve düzelt" çalıştırılır.
    Sistem ve Güvenlik sekmesi altındaki windows update ile ilgili sorunları düzelt'i seçip ileri diyoruz.
    Sonraki ekranda "yönetici olarak sorunları düzelt"i seçip birkaç saniye beklediğimizde gerekli düzeltmeleri yapıp raporu veriyor.

İnternette farklı çözüm yolları var ama ben "80070003" hatasını sadece bu yöntemle giderebildim.

Kolay gelsin...
  • Sonu 944 ile biten güncellemeyi 2 haftadır ben de yükleyemiyorum, güncelleme sorun taraması dahil her yolu denedim, güncellemeyi bulup manuel yükledim, yüklendi, ama hala güncelleme sayfasında duruyor başarısız güncelleme olarak. MS sayfaları ve nette aramadığım köşe kalmadı, ama bu güncellemeye ait bir çözüm bulamadım.

Dün bir de 660 ile biten güncelleme eklendi listeye, onu da yükleyemiyor. Diğer tüm güncellemeler yükleniyor.

MS Office kullanmadığım için onun güncellemesi ile sorun oluşmadı:)..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    win 11 pro wifi kopma sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.