Arkadaşlar Ben windows 8 kullanıcısıyım pek memnun kalmadım açıkçası oyunlarda kasmalar zırt pırt verilen hatalar vb durumlar yüzünden. Artık gına geldi bu yüzden Win 8 i Win 7 ye çevirmek istedim. PC ÖZELLİKLERİM: İntel Core i7 İşlemci 8 gb DDR3 RAM 2gb Nvidia GeForce GTX 560 se E.k. 1 TB HARDDİSK Windows 8 64 bit işletim sistemi.
İnternetten Win 7 Ultimate 64 bit türkçe indirdim .iso olarak Daemon tools ile sanal sürücüye yerleştirdim ve açtım. Şimdi yükle dedim fakat Kurulum başladıktan bir süre sonra aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum aynı şeyi win 7 32 bit cd si ile de denedim ve yine aynı hatayı aldım internette boot ile format gibi şeyler gördüm ama tam anlamadım nasıl yapılacağını Yarım eder misiniz lütfen şimdiden teşekkürler... Forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam affedin..
Arkadaşım windows açıkken yükleme yapmayacaksınız. Bu indirdiğiniz isoyu dvd ye yazdıracaksın. Bilgisayarı kapatacak ve bu dvd den boot ederek kuruluma başlayacaksınız.
İlgilendiğin için teşekkürler fakat elimde DVD yok USB ile de aynı şeyi yapmak mümkün mü ? 16 GB flash bellek var şu an kullanabileceğim.
LynFernoL
kullanıcısına yanıt
evet mümkün ama flash ı hazırlaman gerekecek şöyle;
Yardımlarınız için teşekkürler son bir sorum olacak Win 8 i Win 7 ye çevirdiğimde Yerel Disk D ye bir şey olacak mı ? Elimde harddisk yok yedekleyemiyorum ilk defa format atıcam önceden Acronis ile atardım sorun çıkmazdı da. D ye daha dün 23 gb BF4 indirdim giderse evlat acısı gibi koyar.
Yok mu bilen biri ??
Kurulum esnasında D diskinize biçimlendirme yapmazsanız sorun olmaz ve D bölümü kalır.Ancak biçimlendirme yapar yada partitionu silerseniz verileriniz silinir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme