Bildirim
win 8 media player ses var görüntü yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up güncel -
güncel 2 -
güncel 3 -
güncel 4 -
güncel 5. Bilen yokmu ya pc de ses var görinti yok windows media playerde. -
güncel 6 yeter ya bugüne kadar bütün sorunlarıma cevap geldi buna neden gelmiyor ? -
Windows codeck'i kurup deneyin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19.56 da konu açıp bir saat içinde 6 kez uplayıp isyan ediyorsun. Kimse sen konu açacaksında hemen cevabı yapıştıracak diye klavye başında hazır beklemiyor, biraz sabırlı ol. -
quote:
Orijinalden alıntı: er36po
Windows codeck'i kurup deneyin..
hocam mümkünse link verirmisiniz internette windows 7 ile ilgili buldum benim 8 :( -
k lite codek pack yükle düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
k lite codek pack yükle düzelir
hocam düzelmedi hala kara ekran çıkıyor kurulumda birşey sordu medya player klasik ve windows media playyer vardı windows media playeri seçtim sonraki ekranda bütün video ve ses türlerini seçip kurulumu yaptım ama yine kara ekran, ses var görüntü yok. Bıktım valla :( -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkGuardian-53
quote:
hocam düzelmedi hala kara ekran çıkıyor kurulumda birşey sordu medya player klasik ve windows media playyer vardı windows media playeri seçtim sonraki ekranda bütün video ve ses türlerini seçip kurulumu yaptım ama yine kara ekran, ses var görüntü yok. Bıktım valla :(
açmak istediğin dosyayı sağ tıkla özellikler de açılan pencerede birlikte aç ın yanındaki değiştir düğmesine tıkla ve windows media playey classik ve home cinemayı seç -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DarkGuardian-53
quote:
hocam düzelmedi hala kara ekran çıkıyor kurulumda birşey sordu medya player klasik ve windows media playyer vardı windows media playeri seçtim sonraki ekranda bütün video ve ses türlerini seçip kurulumu yaptım ama yine kara ekran, ses var görüntü yok. Bıktım valla :(
açmak istediğin dosyayı sağ tıkla özellikler de açılan pencerede birlikte aç ın yanındaki değiştir düğmesine tıkla ve windows media playey classik ve home cinemayı seç
onu biliyorum öyle quick time da da açılıyor ama windows media playerde açılmasını istiyorum diğer pcde sorunsuz açılıyor.
-
media player diğer bilgisayarda aynı dosyayı sorunsuz açıyor bunda açmıyor. -
Bunu denedinizmihttp://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=39426
deniyecem hocam şimdi inş olur -
Olmadiysa bir şey soracagim. Acmaya çalıştığın videonun formatı nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishCovboy
Olmadiysa bir şey soracagim. Acmaya çalıştığın videonun formatı nedir ?
hocam 2 dosya var biri .mov diğeri .mp4 olmadı bu arada :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X