Merhaba herkese Tv altına, yüksek kalite filmleri izlemek için aşağıdaki gibi bir mini pc almaya niyetim var Yanına da air mouse düşünüyorum fiyatlar 6 - 9 bin arası. https://www.dell.com/tr/sletmeler/p/optiplex-5090-micro/pd Ekran kartı on board. i5 10500T + 8 gb ram 4k ve 60 fps veya kayıpsız 1080p ve 20 - 70 GB boyutlarında filmler için. Sony 4K tv var 5 yıllık Lg hazır 5 + 1 ses var + Anker BT kulaklık var. Mevcut durumda EGREAT R2 medya player var ( 4k oynatma tabii ki yok ) Ancak ömrünü doldurdu ve açtıktan sonra takılıyor ve restart yapıyorum ve 30 dk sonra izleyebiliyorum. elektronik yorgunluk falan var galiba, sanki ön ısınma ister gibi çalışıyor. Android sistemler bana göre değil, denedim kullanımı rahat değil int hızım alt yapıdan dolayı 16 mb olduğu için NF vb platform düşünmüyorum Evde 7 yıllık notebook var. Tv ye sok tak yapmak kötü oluyor. Alacam ama aklıma gelmeyen bir handikap var mıdır diye tereddüt ediyorum, Keşke almasaydım dememek için.. Uzun vadede Bu method doğru mudur? En kötü ne dezavantajı olabilir? Platform düşünmeyen birisi için bu hobiden vazgeçirecek olsanız ne gibi bir mazeret olurdu? Bu arada display portundan 6 kanal sesi alınır di mi? Çünki bunlarda optik ses çıkış yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 19 Ocak 2022; 21:53:11 > |
Bildirim