Şimdi Ara

win 8 tam bir rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni teknosadan aldığım laptop 'a win8 kurulu. Her yaptığım işlemd e bir sorun çıkıyor, o da yetmezmiş gibi pc kasıyor :S
    Sistem özelliklerim: 4.nesil i5 işlemci, 4 gb ram, 2 gb ekran kartı nvidia geforce GT740
    Win 8 i kuracaklar şimdiden söyliyim, aklınızdan geçirmeyin.

• win 7 kur rahatla ben öyle yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin aldığın bilgisayar bozuktur yoksa o kadar donanıma çok güzel bi şekilde çalışır. Teknik servise gönder sen onu.
  • lisasnslı win8 kullanıyorsan win8.1'e yükselt
  • Şu an benim bilgisayarda hem win7, hem win8 kurulu. Win7'nin daha hızlı olduğunu farkettim.
  • windows 8 bence 7 ye bin çeker.
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 23 Mayıs 2020; 13:50:22 >
  • Windows 7 SP1 x64 şu an için en stabilidir. Windows 8'in biraz güncellemeye ihtiyacı var kanaatimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

win8, win7 den de hızlıdır, stabildir. 1,5 yıldır win 8 kullanıyorum şimdiye kadar 1 sefer bilgisayar kilitlendi, onda da uyarı mesajı verip kendini kapattı.

o sistemde kasma oluyorsa, ya ayarlarda bir yanlışlık vardır, ya da bir donanım sorunu vardır.

ayrıca win8 kullanmayan bir çok kişi metro arayüzünü görüp, tüm işletim sistemi o şekildeymiş gibi düşünüyor. yok öyle bişey arkadaşlar. win8, win7 nin biraz daha görselleştirilmiş ve biraz daha hızlandırılmış, ek özellikler konulmuş halidir.

bilgisayarı kasan arkadaş video çekip koyabilirse sorunun nereden kaynaklandığı hakkında fikir verebilir.

aynen öyle w7 olsa 2 aya bir format atardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.