Başlıkta da belirttiğim gibi win 8 kullanıyorum. Yükseltme ya da kurulum yapmadım, laptopta kurulu geldi. Ben sadece günellemeleri yaptım.
Problem şöyle, usb 3.0 a vınn ı takıp bir süre sonra laptopu uyku moduna geçirip tekrar başlattığımda işlemci çalışma yüzdesi %30 un altına düşmüyor. Uykuya geçirmeden önce vınn ı çıkarıp tekrar başlatmayı da denedim. Önce herşey normal oluyor, ama vınn ı takar takmaz %30 ların üstüne çıkıyor işlemci. Ve o andan itibaren vınn ı çıkarsam bile işlemci çalışma yüzdesi 30 un altına asla düşmüyor. Ancak sistemi tekrar başlatıp vınn ı takınca normale dönebiliyor.
2.0 usb lerde böyle bir problem olmuyor ama solda tek 3.0 ve sağda çift 2.0 var ve o 2.0 lardan birine vınn ı takınca bu sefer de diğerini kullanamıyorum.
Problemi yaşayıp da çözüm üretmiş olan var mı acaba...
Görev Yöneticisinden (Task Manager) işlemciyi meşgul edenin ne olduğuna bakabilir, isterseniz sonlandırabilirsiniz..
Sistemi meşgul eden yine system gibi gözüküyor..:)
Şimdi şöyle, diyelim vınn'ı çıkartıp sistemi uykuya aldım. Tekrar uyandırdığımda problem yok. Ama vınn'ı taktığım anda %30-40 lara geliyor ve o andan sonra vınn'ı çıkartmam da işe yaramıyor. Kapatıp açmam gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: GuRKaNKa Sistemi meşgul eden yine system gibi gözüküyor..:)
Şimdi şöyle, diyelim vınn'ı çıkartıp sistemi uykuya aldım. Tekrar uyandırdığımda problem yok. Ama vınn'ı taktığım anda %30-40 lara geliyor ve o andan sonra vınn'ı çıkartmam da işe yaramıyor. Kapatıp açmam gerekiyor.
Sistemi sistem meşgul etmez, Vınn ı çıkarttığınız halde program ve-veya servisi kapanmıyor demek ki, bu da sistemi meşgul ediyor. Vınn yazılımının Win 8 uyumu zayıf demektir bu. Görev yöneticisinde servislere ve detaylara bakarak Vınn ile ilgili olanları bulup kapatın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme