Şimdi Ara

WİN 98 İLGİLKİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KARDEŞLER TAM FORMAT ATACAM F KLAVİYESİNE GECİYO BİDE DİSKETİ NERDEN KOYACAZ BİDE NASIL ATACAM RESİMLİ VERSENE Bİ SÖYLEYİN ACİLL ARKADAŞLAR ACİLLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HZ@DE -- 27 Mayıs 2006; 22:05:00 >

• senin işin zor pc doktorunuza başvurun
  • allah yardım etsin
  • Sana bir çözüm önerim olcak sen istersen bir fklavye al ve öyle format at ve nasıl format atacağın konuşunda ilk olarak başlangıç diskstini makina tak ve sonra arkadan makina dos'ta açılaktır zaten ve oraya
    format c: yaz ve formatlama işlemine başla yarıncı olduysan ne mutlu bana
  • hocam klavyeni f e göre hazırla gerekirse f klavye bul sonra 98 cdsini tak ve pcyi cd rom desteği ile başlatı seç ve dos a düşür. Sonra "c:" yaz eğer cd romun d ise "d:" yaz onu öğrenmek için cd yi taktığında sürücü adı yanında "oem cd 001" yazar biz d farzedelim: "d:>cd win98" yaz sonra d:>win 98> olacak "dir" komutunu yaz cd de sorun olup olmadığını kontrol amaçlı ondan sonra aynı dizinde iken "d:>win98> dizinindeyken şunu yaz "format c:/q" yazdıktan sonra evet veya hayır die sorar gerisini halledersin artık tam format budur 98 de
    quote:

KOLAY GELSİN

• SAGOLUN KARDEŞLER BEN FARDİSKİN FİŞİNİ TAKMAMIŞIM KUSURA BAKMAYIN NEYSE TEŞEKÜR EDERİM..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.