Bildirim
Win-Mu ya alternatif program
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunda büyü yaparken entera basıp konuşma penceresi açıldığında resimde işaretlediğim klavye tuşuna basıp sonra tekrar entera basıp elini mousedan çektiğinde kendi büyü yapmaya devam edecektir.
-
bu kadar uqraşmana qerek yok arkadaşım win mu olan bi munun içinden hook.dll dosyası ile win mu dosyasını kopyala oynadıın munun clientinin içine at çalıştırquote:
Orijinalden alıntı: Big Turtle
Oyunda büyü yaparken entera basıp konuşma penceresi açıldığında resimde işaretlediğim klavye tuşuna basıp sonra tekrar entera basıp elini mousedan çektiğinde kendi büyü yapmaya devam edecektir.
-
oynadığım mu sezon 5quote:
Orijinalden alıntı: HeCToR45
bu kadar uqraşmana qerek yok arkadaşım win mu olan bi munun içinden hook.dll dosyası ile win mu dosyasını kopyala oynadıın munun clientinin içine at çalıştır
Alıntıları Göster
sezon 5lerde win-mu calısmıyor @ugur arkadasım denedimde olmadı bende windows 7 var ondan olmadı galiba alternatif bir çözüm lütfen server zor sıkıcı geliyo izlemek
-
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
evet ben zaten senelerdir bunu kullanyorm +97d versiyonunda bile çalışan bir özelliktir =)
-
quote:
Orijinalden alıntı: konan17
quote:
evet ben zaten senelerdir bunu kullanyorm +97d versiyonunda bile çalışan bir özelliktir =)
Aynen.
@mahmutessanserif
Tekrar dene çalışması lazım.
-
dediğiniz gibi yaparak çara oto skil attırabiliyorum fakat benim amacım arada açık olan siteleri gezmek,msn açmak felan bunları winmuda rahatca yapabılıodum istedigim zaman çarada bakıyodum simdi yapamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Big Turtlequote:
Orijinalden alıntı: konan17
quote:
Aynen.
@mahmutessanserif
Tekrar dene çalışması lazım.
Alıntıları Göster
-
O zaman oyuna windows modunda girip oyun penceresini kenara alıp dediğin şekilde başka işler yapabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: mahmutessanserif
dediğiniz gibi yaparak çara oto skil attırabiliyorum fakat benim amacım arada açık olan siteleri gezmek,msn açmak felan bunları winmuda rahatca yapabılıodum istedigim zaman çarada bakıyodum simdi yapamıyorum.
Alıntıları Göster
http://ul.to/8u2xxc Windows modunda girmek istediğinde windowed- yazanlardan çözünürlüğü uygun olana tıkla, tam ekran modunda girmek istediğinde Fullscreen- yazana.
-
mousele bir yere tıkladığımda char duruyor kenara çekmeyi denedim genede durdu.quote:
Orijinalden alıntı: Big Turtle
O zaman oyuna windows modunda girip oyun penceresini kenara alıp dediğin şekilde başka işler yapabilirsin.
http://ul.to/8u2xxc Windows modunda girmek istediğinde windowed- yazanlardan çözünürlüğü uygun olana tıkla, tam ekran modunda girmek istediğinde Fullscreen- yazana.
Alıntıları Göster
-
Zamanında Launcher wardı portlu ıd falan yaziodun eğer birisinde warsa onu upload etsinler onu indir dene mademquote:
mousele bir yere tıkladığımda char duruyor kenara çekmeyi denedim genede durdu.
Alıntıları Göster -
yardım lütfenquote:
Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_
Zamanında Launcher wardı portlu ıd falan yaziodun eğer birisinde warsa onu upload etsinler onu indir dene madem
Alıntıları Göster -
uğurum reklamında kralını yapmışsın yaniquote:
yardım lütfen
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 30 Haziran 2010; 10:43:00 > -
arkadasim bizdede oyle olmayan bazi serverler wardi biz mupi win minimizeri kulanioduq havada oluyodu onu dene mutlaka olucaktir bulmasan bana p at ben sana rapid eklerim mupie x win mu eskiden thegame oynuyanlar bilir:D mupie hile degil win i bu:Dquote:
Orijinalden alıntı: OSIRIS
uğurum reklamında kralını yapmışsın yani
Alıntıları Göster -
@-MalcolM-X- pm atarsan çok makbule geçerquote:
Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-
arkadasim bizdede oyle olmayan bazi serverler wardi biz mupi win minimizeri kulanioduq havada oluyodu onu dene mutlaka olucaktir bulmasan bana p at ben sana rapid eklerim mupie x win mu eskiden thegame oynuyanlar bilir:D mupie hile degil win i bu:D
Alıntıları Göster -
http://rapidshare.com/files/77386173/MuPie_Minimizer.rar al kardes link bu bunu kurduguda capote gibi koseye gider ordan tıkladinmi acilir bu coqlu acmayada yarar winmuya birini mupele birini:Dquote:
@-MalcolM-X- pm atarsan çok makbule geçer
Alıntıları Göster
-
rapidshare yaz basa:Dquote:
@-MalcolM-X- pm atarsan çok makbule geçer
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: OSIRIS
uğurum reklamında kralını yapmışsın yani
Yok abi resimdeki klavye benim değil ya nerde o günler. -
quote:
http:/****.com/files/77386173/MuPie_Minimizer.rar al kardes link bu bunu kurduguda capote gibi koseye gider ordan tıkladinmi acilir bu coqlu acmayada yarar winmuya birini mupele birini:D
yok gene yapamadım kardes mu kayboluyor fakat char vurmuyor -
bu koseye gier wind-7 kaybolur ama su simge gosterden acabilirsinod32 kinin oldugu yere giderquote:
Orijinalden alıntı: mahmutessanserifquote:
http:/****.com/files/77386173/MuPie_Minimizer.rar al kardes link bu bunu kurduguda capote gibi koseye gider ordan tıkladinmi acilir bu coqlu acmayada yarar winmuya birini mupele birini:D
yok gene yapamadım kardes mu kayboluyor fakat char vurmuyor
Alıntıları Göster
-
olmasa bizim muya basladigimiz zaman banlama sistemi wardi mosun ol tusunu banla:D win olmadigi icin oyle yapardiq ilk baslarda:Dquote:
bu koseye gier wind-7 kaybolur ama su simge gosterden acabilirsinod32 kinin oldugu yere gider
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X