Şimdi Ara

Win-Mu ya alternatif program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar gercekten win-mu suz oyun oynanmıyor canım sıkılınca arkaya gecmen gerekiyor. gecemiyorum. win-mu gibi charı afk bırakıp arada internete bakmamızı sağlıyacak bir program lazım lütfen

• Oyunda büyü yaparken entera basıp konuşma penceresi açıldığında resimde işaretlediğim klavye tuşuna basıp sonra tekrar entera basıp elini mousedan çektiğinde kendi büyü yapmaya devam edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

Oyunda büyü yaparken entera basıp konuşma penceresi açıldığında resimde işaretlediğim klavye tuşuna basıp sonra tekrar entera basıp elini mousedan çektiğinde kendi büyü yapmaya devam edecektir.

bu kadar uqraşmana qerek yok arkadaşım win mu olan bi munun içinden hook.dll dosyası ile win mu dosyasını kopyala oynadıın munun clientinin içine at çalıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: HeCToR45

bu kadar uqraşmana qerek yok arkadaşım win mu olan bi munun içinden hook.dll dosyası ile win mu dosyasını kopyala oynadıın munun clientinin içine at çalıştır

Alıntıları Göster
    oynadığım mu sezon 5

sezon 5lerde win-mu calısmıyor @ugur arkadasım denedimde olmadı bende windows 7 var ondan olmadı galiba alternatif bir çözüm lütfen server zor sıkıcı geliyo izlemek

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Oyunda büyü yaparken entera basıp konuşma penceresi açıldığında resimde işaretlediğim klavye tuşuna basıp sonra tekrar entera basıp elini mousedan çektiğinde kendi büyü yapmaya devam edecektir.

evet ben zaten senelerdir bunu kullanyorm +97d versiyonunda bile çalışan bir özelliktir =)

• quote:

Orijinalden alıntı: konan17

quote:

evet ben zaten senelerdir bunu kullanyorm +97d versiyonunda bile çalışan bir özelliktir =)

Aynen.

@mahmutessanserif
    Tekrar dene çalışması lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konan17

quote:

Aynen.

@mahmutessanserif
    Tekrar dene çalışması lazım.

Alıntıları Göster
    dediğiniz gibi yaparak çara oto skil attırabiliyorum fakat benim amacım arada açık olan siteleri gezmek,msn açmak felan bunları winmuda rahatca yapabılıodum istedigim zaman çarada bakıyodum simdi yapamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutessanserif

dediğiniz gibi yaparak çara oto skil attırabiliyorum fakat benim amacım arada açık olan siteleri gezmek,msn açmak felan bunları winmuda rahatca yapabılıodum istedigim zaman çarada bakıyodum simdi yapamıyorum.

Alıntıları Göster
    O zaman oyuna windows modunda girip oyun penceresini kenara alıp dediğin şekilde başka işler yapabilirsin.
    http://ul.to/8u2xxc Windows modunda girmek istediğinde windowed- yazanlardan çözünürlüğü uygun olana tıkla, tam ekran modunda girmek istediğinde Fullscreen- yazana.

• quote:

O zaman oyuna windows modunda girip oyun penceresini kenara alıp dediğin şekilde başka işler yapabilirsin.
    http://ul.to/8u2xxc Windows modunda girmek istediğinde windowed- yazanlardan çözünürlüğü uygun olana tıkla, tam ekran modunda girmek istediğinde Fullscreen- yazana.

Alıntıları Göster
    mousele bir yere tıkladığımda char duruyor kenara çekmeyi denedim genede durdu.

• quote:

mousele bir yere tıkladığımda char duruyor kenara çekmeyi denedim genede durdu.

Alıntıları Göster
    Zamanında Launcher wardı portlu ıd falan yaziodun eğer birisinde warsa onu upload etsinler onu indir dene madem
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Zamanında Launcher wardı portlu ıd falan yaziodun eğer birisinde warsa onu upload etsinler onu indir dene madem

Alıntıları Göster
    yardım lütfen
  • quote:

yardım lütfen

Alıntıları Göster
    uğurum reklamında kralını yapmışsın yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 30 Haziran 2010; 10:43:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

Alıntıları Göster
    arkadasim bizdede oyle olmayan bazi serverler wardi biz mupi win minimizeri kulanioduq havada oluyodu onu dene mutlaka olucaktir bulmasan bana p at ben sana rapid eklerim mupie x win mu eskiden thegame oynuyanlar bilir:D mupie hile degil win i bu:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

arkadasim bizdede oyle olmayan bazi serverler wardi biz mupi win minimizeri kulanioduq havada oluyodu onu dene mutlaka olucaktir bulmasan bana p at ben sana rapid eklerim mupie x win mu eskiden thegame oynuyanlar bilir:D mupie hile degil win i bu:D

Alıntıları Göster
    @-MalcolM-X- pm atarsan çok makbule geçer
  • quote:

Alıntıları Göster
    http://rapidshare.com/files/77386173/MuPie_Minimizer.rar al kardes link bu bunu kurduguda capote gibi koseye gider ordan tıkladinmi acilir bu coqlu acmayada yarar winmuya birini mupele birini:D

• quote:

Alıntıları Göster
    rapidshare yaz basa:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

Yok abi resimdeki klavye benim değil ya nerde o günler.
  • quote:

http:/****.com/files/77386173/MuPie_Minimizer.rar al kardes link bu bunu kurduguda capote gibi koseye gider ordan tıkladinmi acilir bu coqlu acmayada yarar winmuya birini mupele birini:D

yok gene yapamadım kardes mu kayboluyor fakat char vurmuyor
  • quote:

quote:

http:/****.com/files/77386173/MuPie_Minimizer.rar al kardes link bu bunu kurduguda capote gibi koseye gider ordan tıkladinmi acilir bu coqlu acmayada yarar winmuya birini mupele birini:D

yok gene yapamadım kardes mu kayboluyor fakat char vurmuyor

Alıntıları Göster
    bu koseye gier wind-7 kaybolur ama su simge gosterden acabilirsinod32 kinin oldugu yere gider

• quote:

bu koseye gier wind-7 kaybolur ama su simge gosterden acabilirsinod32 kinin oldugu yere gider

Alıntıları Göster
    olmasa bizim muya basladigimiz zaman banlama sistemi wardi mosun ol tusunu banla:D win olmadigi icin oyle yapardiq ilk baslarda:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.