Şimdi Ara

wın vısta blue sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win vısta blue os7.sis dıye bır tema yukledim tel corba gıbı yaptı sılıyorum format atıyorum duzelmıyo ltfn yrdm

• quote:

Orjinalden alıntı: ekremwap

win vısta blue os7.sis dıye bır tema yukledim tel corba gıbı yaptı sılıyorum format atıyorum duzelmıyo ltfn yrdm

yukarı bak kardeş oraya yazdım ya o postu sil yada bunu .

1.Telefonu fabrika yarlarına döndürebilirsin eğer olmuyorda bu programı dene

2.Fontları temizlemek için bu programı kulamnabilirsin

http://www.hemenpayla s.com/download/156363/Remove_Font.sis.html

3. Buda olmazsa Hard format .

Okumadan yazıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 2 Şubat 2006 2:07:33 >

• ARKADASIM TLF FB.AYARLARINI YUKLEDİM.*KARE7370 KARE YAPTIM FBR.AYARLARINA DONMUYOR ARTI SENIN VERDIGIN ADRESI ACAMIYOUM. BU ARADA TEL. N70 TELDENMİ KAYNAKLANIYOR ACABA BASKA BIR TEMA YUKLUYORUM YAZI KARAKTERLERİ COK KUCUK VE KARAKTER BOZUKLUGU VAR
  • Aynı tema bendede (N70) yüklü sorunsuz çalışıyor. Hmenpayla s yazan yerdeki boşluğu kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 2 Şubat 2006 2:41:54 >
  • İNTENETBOY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYENDE OLDU. 2 GÜNDÜR KAFAYI YİYECEKTİM.N70 LE İLGİLİ SORUNLARIMI DAHA SONRA SENİNLE PAYLAŞABİLİRMİYİM

• quote:

Orjinalden alıntı: ekremwap

İNTENETBOY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYENDE OLDU. 2 GÜNDÜR KAFAYI YİYECEKTİM.N70 LE İLGİLİ SORUNLARIMI DAHA SONRA SENİNLE PAYLAŞABİLİRMİYİM

N70 hakında herşey konu başlığı var .

http://forum.donanimhaber.com/m_5111162/mpage_8/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 1 Şubat 2006 3:51:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    I.P camera baglantı sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.