Şimdi Ara

win xp açılışta sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    p4 1,6 işlemci
    p4 sis645 anakart
    32mb ekran kartı tnt2
    80gb samsung 7200 hdd
    256 mb 333mhz ddr

windows xp home edition yazısı göründükten sonra yaklaış 3,5 dk sonra windows açılıyor sistem daha yeni kuruldu eski anakart wardı değişti ram wardı değişti hdd değişti ama hala yawaş açılıyor kullandığımız xp cd sinde hiç bir problem yok başka bir pcde denendi. donanımların updateler iyapıldı yapıldıktan sonrada öncede aynıydı. sp2 kurulduktan sonrada değişen hiç birşey olmadı çok yawaş açılışı war

başka neleer yapabiliriz?_?
    Teşekkür ederiz

• Kurduğun programların ve sürücülerin tam listesini yollarsan aha şundandır denilebilir. sebebi yazılımsaldır bence. Donanımla ilgili bi sorun olduunu sanmıyorum.
  • format at bi daha kur en azından programsalmı donanımsalmı anlamıs olursun
  • Dostum eğer bu topici teknik yardım forumunda açarsan çok daha fazla yardımcı olan çıkar
  • arkadaşlar donanımsal olduğunuda düşünmüyorum programsalda olduğunu düşlünmüyorum format atmadaktan ben bıktım herseferinde winxp kurmaktan sıkıldım en kötü ihtimalle 20 kere atmışımdır sonunda hdd yi ram mi we anakartı bile değiştirdim cpu yu başka pc denedim pcnini vidalarını we kablolarını bile değiştirdim herşeyi yaptım bile diyebilirm ama pc hala açılırken 3-5 dk içinde açılıyo windows xp yazısı göründükten sonra hemde kullanıdğım driwerlerdede problem yoktur çünkü hem orijinal cdden yükledim hemde format attım netten bulup yaptım 4 tane tamirciye gösterdim kadıköyde kimseçözemedimyaaa pc yi tamamne değiştirdim nerdeyse ... :D
  • kardes acılırken yavas olmasının sebebi yüklü programlardan bazılarının windows açılrken yüklenmesi ve hazır hale getirilmesidir
    birde bu yöntemi dene
    start/run/msconfig
    oradan başlangıç bölümünden gereksiz programları kaldır tamam de zaten restart yapacak alet
    restart tan sonra gelen kutucugu işaretle tamam de bide kendin yap dene bakalım ne olacak
    ayrıca kullandgın virüs programı varsa bu da başlarkeb windowsu tarayıp açabilir kullandugun programların listesini yazsaydın arkadaslar daha cok yardımcı olabilirlerdii
  • Kullandiğin driverlara bi göz gezdir netten yeni versiyonlarını bul. yayınladıktan sonra problemi bulup düzeltmiş olabilirler. Oda olmassa son çare BIOS update et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.