selam daha once bi longhorn pack yuklemistim sonra sonra kaldırmaya calısınca windows gocmustu bundada ole bi sorun varmı acaba ?
Yüklersen şunu göreceksin abidik bir program değil. Çok güzel düşünülmüş. Sadece çöp tenekesi, dosya görünümü filan değişmiyor. Görünümü komple her şeyiyle değiştiriyor. Bu yönden sanki orjinal yeni bir işletim sistemi yüklemiş gibi oluyorsunuz.
Kaldırırken problem olabilir. Cünkü windows un içindeki görünümü değiştiriyor. Bu konuda kaldıran kişiler varsa fikir belirtirler. Programın kendisini tıklarsanız kaldırıyor. Buradan bir problem olacağını sanmıyorum. Problem yaşanırsa ,programdan kaldırmayıp; windowsdaki ekle/kaldır seçeneğini kullanınca oluşabilir. ( Ama ben kurdum kaldırmak istemiyorum. Cünkü her yönüyle çok güzel oldu. Style Xp den bile belki güzeldir.
Performansı hiç etkilemedi. Zaten bilgisayarımı xp de en iyi görünüm için ayarla seçeneğindeydi. Bu yüzden performansda bir değişiklik olmaz.
Yükleyecek olanlara tavsiyem şu. Xp nin görünümünden sıkıldıysanız, yükleyin son derece güzel. Bakarım beğenirsem kullanırım diyenler tekrar kaldırmayıp kullanacaklarından eminim.
süpeyy bu vista
çok ram yiyomuş
Adam gibi bir vista teması yokmu şu dünyada
Yazılım Genel bölümünde üst konu var.Aramayı bilene tabi
bende yaptım ama düzelttim.C:windows Resources/Themes orda 2 tane tema var ilkine tıklayın uygulayın düzelir.
teşekkürler
xp nin kendi teması daha güzel bence.. doğan görünümlü şahin yapmaya çalışıyorsunuz ama şahin yine şahin ...
Paylasımın İçin teşekkürker Arkadasım sağpolasın..güzel bir proğram...
aq beyler benm pc xp ama vista sigesiydi vista simgeleri gitti xp oldu tamamen neden olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme