Arkadaşlar ben babamın kullandığı bilgisayarın şifresini unuttum ve her türlü yöntemi denedim sayılır. size tek bir sorum olacak win7 parola sıfırlama disketini xpde kullanabilirmiyim ?? pek umutlu değilim ama umarım kullanılabiliyodur
CKartasC
kullanıcısına yanıt
arkadaşlar benim işime yaramadı ama eğer bu sorunu yaşayan varsa elcomsoft system recovery professional programını denemesini öneririm (benim bilgisayarım hata verdi sanırsam pc cd-boot desteklemiyo umarım başkasının işine yarar ) neyse bana yardım edicek biri varsa çok teşekkür ederim :))
quote:
Orijinalden alıntı: CKartas
arkadaşlar benim işime yaramadı ama eğer bu sorunu yaşayan varsa elcomsoft system recovery professional programını denemesini öneririm (benim bilgisayarım hata verdi sanırsam pc cd-boot desteklemiyo umarım başkasının işine yarar ) neyse bana yardım edicek biri varsa çok teşekkür ederim :))
bak googleye xp şifre kırma yaz ordan anlarsın bir sürü kolay açık var :)
Bilgisayar açılırken F8 'e bas (anakarta göre değişebilir.) Güvenli Kip'te aç bilgisayarı.Sonra Administrator hesabına gir.Denetim masasından o hesabın şifresini kaldır.
Böyle bir şey olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme