Şimdi Ara

Win xpde kablosuz bağlantının gidip gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşyerimdeki bilgisayarıma sabah virüs nedeniyle format atmak zorunda kaldım. Formattan sonra gerekli driverları yükledikten sonra şöyle bir sorunla karşılaştım ve bir daha format attım. Ama yine de devam ediyor.

Sorun şu: Şirkette kablosuz bağlantı ile bağlanıyoruz masaüstü bilgisayarlarımızdan. Wireless ağa parolayı girerek bağlanıyorum. 50 pakete kadar sorunsuz dosya alımı yapıyor. Fakat bir anda kesiliyor aktarım yada çok yavaşlıyor. Farklı kablosuz usb adaptörleri denedim fakat olmadı. Kablosuz bağlantıyı sağlıyorum. Fakat net bağlantısı gidip geliyor. Ne firefox3 yada ie7 bir siteyi açabiliyor ne de msn açılabiliyor. Bazen google açılıyor ama sonrası gelmiyor. Bağlantı tekrar gidiyor. Modemin control paneline sorunsuz bir şekilde ulaşabiliyorum, dosya aktarımı normal çalışıyor. Diğer şirket bilgisayarlarında sorun yok. Otomatik ve kendim ip alıyorum. DNS için open dns yada otomatik ayarlıyorum yinede sorun devam ediyor. Msn bağlantı sorun gidericisi anahtar bağlantı noktalarında sorun olduğunu söylüyor. Çözüm bulamıyorum.

Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

• Yardımcı olabilecek hiç arkadaşımız yok mudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.