Şimdi Ara

Win10 Android uygulamalarını çalıştıracak yapıyla geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yandex

Google bir şey diyemez saçmalamayın. Zira Android açık kaynak kodlu bir sistem. Lisansı kimseye ait değil.

Olsa olsa Android uygulamasını yazan kişi veya şirket telif hakkından dolayı taş koyabilir.

Fakat şöylede bir nokta var. Zaten Android Uygulamaları java tabanlı. Bazı telefonlarda sorunlar yapabiliyor.

Özetle portun portu bir program nasıl Çalışır orası Meçhul.

Örneğin 2009 yılı civarında. Çoğu uygulama ilk iPhone için çıkar sonra Android icin portlanırdı. Fakat uygulamalar tam performans çalışmazdı.

ilk önce şu tavrına biraz daha dikkat et...

google play store bi şekilde kullanıp uygulama indiridiğimiz düşünelim windows phone..

adamın mağazayı kullanacaksın adam ses çıkarmayacak..ilginç..

bizim demek istediğimiz hepsiburada.com gibi bir siteyi başka birisi portlarsa ya da bu siteyi microsoft portlarsa ya da hepsiburada geçip de ben daha windowsa yayınlamadım bu şekilde kullandığınızda doğacak sorunlardan sorumlu değilim derse ne olacak....

sıkıntı burda..blackberry de kullanılan sistem gibi mi olacak burası çok net değil....!

• Yazdığımı bir daha oku.

Google Play'ı istesen bile kullanamazsın zira APK uzantısı Windows Phone'da çalışmaz ve çalışmayacak zira işletim sistemlerinin kullandığı altyapı farklı. APK dosyalarının dönüştürülmesi gerekiyor Windows Phone'da çalışması gibi. Yani senin dediğin gibi Google Play'den tıklayıp indireyim olayı olmaz.
  • Haber başlığı ve içeriği her ne kadar yanlış olsa da microsoft google ile karşılıklı anlaşmaya imza atabilirmiş bu demek oluyor ki birbirlerinin servis hizmetlerinden ve uygulamalarından yararlanabilecekler microsoft play store'u W10'na port edecek büyük ihtimal.

http://shiftdelete.net/windows-phone-gidiyor-android-geliyor-61891
  • Bence google bükemediği eli öpecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Google şuan sektörde baskın durumda microsoft ise saçma politikalarla wp'nu bir türlü oturtamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeschütz

Haber başlığı ve içeriği her ne kadar yanlış olsa da microsoft google ile karşılıklı anlaşmaya imza atabilirmiş bu demek oluyor ki birbirlerinin servis hizmetlerinden ve uygulamalarından yararlanabilecekler microsoft play store'u W10'na port edecek büyük ihtimal.

http://shiftdelete.net/windows-phone-gidiyor-android-geliyor-61891

Verdiğiniz linkteki haber çok Saçma Yazılmış. Yok Android geliyor, yok sadece Google play geliyor saçmalamışlar.

• Aynı şeyi bende yazdım yayınlamadılar yorumumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Bu olay portlama diye düşünmeyin direk emülatör gibi bir şey...

Emulator değil c# değil de c++ veya java ile yazılmış bi uygulamanın apk olarak değil de windows uygulaması olarak derlenmesi. Direk olarak uygulama yani emulator falan yok ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya olay tek dille 3 platforma uygulama yazmaya dayalı yani sen atıyorum candy crush ı android için hazırladınya bunun kaynak kodlarını visual Studionun yeni çıkıcak olan versiyonunda açıp hem wp hem android hem ios için aynı anda tasarlıyabileceksin. Diye biliyorum beyler yanlışın varsa düzeltin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Build etkinliğinde tanıtıldı. Emulator değil bildiğiniz portlama yapılacak. Candy crash oyunumu ne var mesela o portlanmış bi oyun. Gayette stabil. Google Play uzerinden indirme falan olmayacak kendi mağazamız üzerinden indirilecek. Yapımcı uygulamasında bazı küçük değişiklikler yapıp debug ederek uygulamasını Windows içinde çıkarmış olacak. Aynısı ios için yazılmış uygulama içinde geçerli, sadece android uygulamasıyla da sınırlı değil. Oldukça basit snapchat vb. Uygulama yapımcılarının artık Windows platformuna uygulama çıkarmayı düşünmesinin 2 sebepten 1i budur.

• Yapsınlar artık bu kadar zor olmamalı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.