Şimdi Ara

Win10 Boot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win7 pro Orj. Kullanırken heves ettik gittik win10 prova yükselttik buraya kadar sorun yok sistem canavar. Tabi sıfır format girdiğimizden anakart başta olarak driverlari yükleyin dedim msi in Live Update 6 isimli programını kurdum ve taramaya bıraktım ilk güncelleme krsima A.30 Bios update olarak çıktı, daha önce sayısız yaptığım bios güncellemeler gibi güncellemeyi Windows üzerinden onayladım ve klavye ve mause un devre dışı kalması ile birlikte pc başından ayrılıp bi sigara taktım geldiğimde pc manyak gibi boot sorunu yaşayıp sürekli olarak kendini yeniden başlatıyordu rom a yazma hatası olduğunu düşünüp bios pilini çıkarıp 3 dk kadar bekleyip geri taktım sonuç yinede değişmedi. Msi teknik servisi aradım durumu anlattım işletim sistemine kullandığım SSD ye laf atmaya başladı burda sorun olmadığını güncelleme öncesinde zaten pc yi en az 7-8 kere başlattığımı boot sorununun bios güncellemesi sonrası oluştuğunu söyledim çözümleri ise diski taratin henüz boot flash yada flashtan bios yükleme gibi yan yolları denemedim. Bu arada belirteyim yükleme sırasında elektirik gitmedi gitse bile yazma işlemi zaten oto silinip eski bios üzerinden devam eder. Önerileriniz nedir arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de böyle bir sıkıntı var teknik servise vereceğim en kısa zamanda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.