Şimdi Ara

win10 keyler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim laptopımda takılma sorunları var oyunlarda, crackli bir win10 kullanıyorum ve müşteri hizmetlerinden beni arayıp orijinal bir işletim sistemi kullanmamı önerdiler.%20 oranında performasınızda bir artış olur, crackten dolayı arka planda çalışan uygulamalar performasınızı düşürür dediler.Benim hiç bi bilgim yok bu konuda ve 400lira vermek istemiyorum işletim sistemine.İnternette bakarken 40-50 liraya win10 keyleri gördüm.Bunlar tam olarak nedir bana açıklayabilecek olan var mı? Gidip microsofta 400-500tl veripte kurulan işletim sistemiyle aynı şey değildir heralde? Bana bir faydası olur mu bu keylerin sorunum hakkında?

• Bende yeini laptop aldım monster freedos olarak deneme sürümü windows var bendede cracklemedim cracklemeyide düşünmüyorum dediğin gibi sıkıntılar oluyomuş ben de key almayı düşşünüyorum windowsu aktifleştirio diye biliyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz
  • Ben kuzenime yükletmiştim işletim sistemini, ben senin ürününü lisansladım diyor, bi tane programla setup gibi bişey yaptı lisanslı gözüküyor şu an.İnternetten aldığım o keyde bu işe yarıyor dedi? Doğru mu bu?
  • kuzeninin kullandığı setup kmspico büyük ihtimalle evet keylerle aynı şey ama onun yaptığı şey windowsun izinlerine erişiyo yukarda bahsettiğin sorunlar açığa çıkıyo key alırsan böyle şeyler yaşamazsın
  • Peki format atmam gerekicek mi keyi aktifleştirmek için? Veya kurulu setup için bir işlem yapmam falan gerekcek mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.