Şimdi Ara

Win2Flash' la HATA yaptım HDD gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum HDD kurtarmayla ilgili çok konu var ancak benim durumum diğerlerinden farklı gibi. HDD de çok çok önemli fotograflar olduğu için şu an hiç birşey yapmadan bir bilenin yardımına ihtiyacım var.

Win2Flash programıyla HDD deki kurulum doyasını USBye atacakken yanlışlıkla tam tersini seçmişim programda USByi HDD kopyalamaya çalıştı ve bilgisayar mavi ekran verip açılmadı büyük ihtimalde arada HDDye format atmaya çalıştı.

Durumu bir anlık dalgınkla yanlış yaptığımı anlayıp HDD yi başka bilgisayara takıp kontrol ettiğimde 2 part olan HDD tek part 0 byte ve FORMAT olarak boş gözüktü.

Arkadaşlar nasıl bir yöntemle hangi programla bunu düzeltirim. Şu an çırpınarak bir yöntem arıyorum yardımcı olursanız çok makbüle geçer.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Getdataback gibi bir veri kurtarma programı ile verilerinizi kurtarabilirsiniz. shareware programlar verilerinizi bulur ancak kurtarmaz. Full programlar ile bu işlemi yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Getdataback gibi bir veri kurtarma programı ile verilerinizi kurtarabilirsiniz. shareware programlar verilerinizi bulur ancak kurtarmaz. Full programlar ile bu işlemi yapın.

Programların orjinallerini full versiyonlarını almaya veya "bulmaya" razıyım. Ancak HDD format türü boş gözüküyor. Yani böyle bir duruma uygun program var mı. Biçimlenmemiş ve formatı boş gözüken HDD'ye göre.
  • Sorunum günceldir yardımlarınızı bekliyorum.
  • HDD formatı RAW olarak gözüktü depolama yönetiminden baktığımda şimdi easy recovery pro ile raw yöntemini deniyorum bildiğiniz başka yöntem varsa deneyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephertiti

HDD formatı RAW olarak gözüktü depolama yönetiminden baktığımda şimdi easy recovery pro ile raw yöntemini deniyorum bildiğiniz başka yöntem varsa deneyebilirim.

Selam
    Kullandığınız program iyidir ve her zaman bu tür olaylarda kullanarak dosya ve klasörleri geri alabiliyorum. Doğru yoldasınız devam edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: Nephertiti

HDD formatı RAW olarak gözüktü depolama yönetiminden baktığımda şimdi easy recovery pro ile raw yöntemini deniyorum bildiğiniz başka yöntem varsa deneyebilirim.

Selam
    Kullandığınız program iyidir ve her zaman bu tür olaylarda kullanarak dosya ve klasörleri geri alabiliyorum. Doğru yoldasınız devam edin..

5 saat süren tarama sonucu bomboş çıktı çıkan menude hiçbirşey yoktu. Ancak tarama yaparken bir süre şey bulduğunu yazıyordu.

Tararken bulduğu dosya türleri "DBF" "MDB" "ARJ" "SMI" "CDX" "BMP" gibi ve isimleride harfli rakamlı örnek "FIL65489" gibi. Hiç böyle dosyalarım olduğunu bilmiyorum program acaba daha sonra bu dosyaları eski hallerine mi çeviriyor?

"Full" versiyonu internetten buldum ve v6.21.02 acaba bulduğum "Fullenmiş" versiyonda bir sorun mu vardır.

Taramayı yeniden başlattım 3-4 saat gibi bir süre kaldı ancak baya sinirimi bozdu bu olay.

Acaba deneyebileceğim başka program var mı.

• Tarama hiç bir hata vermeden 2 saat önceden bir anda bitti ve yine bomboş bir pencere sağlı sollu boş kutular ve 0 dosya gösteriyor başka program tavsiyelerine açığım.,

yardımlarınızı bekliyorum.
  • Easeus programını deniyorum şu an umarım işe yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.