Şimdi Ara

Win32/Alureon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle merhaba pc mi simdi actim ve sisteminiz kotu amacli yazılımlardan temizlendi diye bir pencere acildi ve konuya ayrintili baktigimda Win32/Alureon yaziyordu anlamini bilemedim anlayan varsa ne oldugunu yazabilir mi?

• win32 de bir çeşit trojendir normal virüslerden daha tehlikeli diyebiliyorum ama Alureon uzantılısını ilk defa duydum
  • Win32/Alureon is a family of data-stealing trojans. These trojans allow an attacker to intercept incoming and outgoing Internet traffic in order to gather confidential information such as user names, passwords, and credit card data. The Win32/Alureon trojan may also allow an attacker to transmit malicious data to the infected computer. The trojan may modify DNS settings on the host computer to enable the attacker to perform these tasks. Therefore it may be necessary to reconfigure DNS settings after the trojan is removed from the computer.
    Symptoms
    Symptoms of a Win32/Alureon infection may vary according to the particular variant.

die bi açıklaması var mikrosoftun sitesinde yani dioki :D:D

Win32 Alureon, veri-çalma Truva atlarının bir üyesidir
    Bu Truva atları, kullanıcının, adlandırdığı gibi gizli bilgiyi toplamak için gelen ve giden Internet trafiğini engellemesi için bir saldırgana izin verir

falan filan :D

program sistemden cıkarıldıktan sonra
    Bir Win32 Alureon virüsünün bulguları kalabilir dio sanırım tam anlayamdım :D

• Win32 Alureon, veri-çalma Truva atlarının bir ailesidir. Bu Truva atları, kullanıcının, adlandırdığı gibi gizli bilgiyi toplamak için geliş ve giden Internet trafiğini engellemesi için bir saldırgana izin verir, parolalar, ve kredi kartı verisi. Win32 Alureon Truva atı hem de, bulaştırılan bilgisayara kötü niyetli veriyi geçirmesi için bir saldırgana izin verebilir. Truva atı, saldırganı sağlaması için bu vazifeleri yapmak için ev sahibi bilgisayarında DNS koymalarını değiştirebilir. O bu yüzden, DNS koymalarını tekrar ayarlamak için zorunlu olabilir, Truva atı, bilgisayardan çıkarıldıktan sonra.
    Bir Win32 Alureon hastalığının bulgu bulguları, özel değişkene göre değişebilir.

:D bu kadar cevirdi program :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stickmata -- 1 Haziran 2008; 23:45:23 >
  • allah tan temizlendi yazıyordu ama
    program sistemden cıkarıldıktan sonra
    Bir Win32 Alureon virüsünün bulguları kalabilir dio sanırım tam anlayamdım :D
    demissin hala olabilir yani olasilık var korumam lzm kendimi ayrıca yorumlar icin tskkrler iyi geceler...

hep :D yapmisiniz yani bu program iyi mi kotu mu?
    su cevirici program ney acaba? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality11 -- 1 Haziran 2008; 23:47:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    14 yıl önce açıldı
    dmadmin.exe
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.