Bildirim
win32:SdBot-2993
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncllmeleri yapıp dene.Olmazsa başka bir program(örneğin AVG Antivirüs Free Edition) kurup dene. -
güvenli kipte tarat buyuk ihtimalle silincektir -
hiç bir durumda onu silmiyor avast. onun yanıdan daha rdbot olanı da vardır kesin pc de.bende vardı çünkü. bunlar için işltim sisteminizde virüs var deyip.kırk saat arayıp tarayıp 0 virüs bulundu diyor. bende kaldırdım avstı yerine kaspersyki kurdum. anında buldu hepsini ve sildi. bu arada o virüs exelrini bozmaya başlamıştır bile. yani avastı falza bekletme kaldır. en aızndan az bir kayıpla kurtulursun. ama exelerin bir çoğu bozulduysa silsen bile sonuç formata kalacaktır. bu durumda yapman gereken ilk şey avastta kurtulmak olacaktır. vaktiyle avast kulanıp,sdbot,rbor,spybot ları yemiş ve onlardan bu yolla kurtulmuş biri olarak yazıyorum bunları yani atmıyorum...quote:
Orjinalden alıntı: sbsicm
arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım ve internete bağlandım (adsl) bişey dikkatimi çekti sürekli dışarı bir veri gönderimi vardı 20 dakikada 16 MB gibi. Sonra avast ı kurdum ve win32:SdBot-2993 trojenini buldu. ancak bu trojeni silemiyor ne yapmam gerekiyor yardım lütfen.
kolay gelsin....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X